Nogomet

Setien po 'realovski' zmagi nad Espanyolom: Na koncu dneva so pomembne točke

Barcelona, 09. 07. 2020 10.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V taboru Barcelone se zavedajo, da kljub minimalni zmagi nad Espanyolom (1:0), s katero so se ob tekmi tekmi več trenutno vodilnemu Realu približali na točko zaostanka, z igro niso navdušili. Toda trener katalonskega ponosa Quique Setien vztraja, da so na koncu pomembne le točke, medtem ko umetniški vtis običajno hitro utone v pozabo.

Na Camp Nouu še vedno 'sanjajo' o novem naslovu španskega državnega prvaka, čeprav je slika pred zadnjimi tekmami bolj ali manj jasna: če Barcelona želi ubraniti najprestižnejšo domačo klubsko lovoriko, mora upati na kar dva spodrsljaja večnega tekmeca.

Po suvereni gostujoči zmagi proti Villarealu (4:1) so privrženci 'Blaugrane' pričakovali, da se bodo kapetan Lionel Messi, Luis Suarez in druščina še bolj znesli nad že zdavnaj odpisanim Espanyolom, toda to je bil račun brez krčmarja. Gostje so odigrali taktično zelo zrelo v obrambi, maksimalno zožali prostor med linijami, kar je tehnično precej bolj nadarjeni Barceloni povzročalo nemalo preglavic. "Zavedamo se, da to ni bila ravno najlepša tekma za oko," je le nekaj trenutkov po pomembni zmagi odkrito priznal strateg Barcelone Quique Setien in nadaljeval: "Mučili smo se z njihovo obrambo. Bila je intenzivna tekma, naši fantje so pokazali veliko željo po zmagi, a tokrat smo bili premalo natančni pri oddajanju žoge. Espanyol je odigral zelo zrelo, pametno tekmo." 

Quique Setien je bil zadovoljen po zmagi nad Espanyolom, a se hkrati zaveda, da v boju za naslov državnega prvaka Barcelona ni več odvisna sama od sebe.
Quique Setien je bil zadovoljen po zmagi nad Espanyolom, a se hkrati zaveda, da v boju za naslov državnega prvaka Barcelona ni več odvisna sama od sebe. FOTO: AP

Setien upa, da bo tudi večni rival grešil v samem zaključku sezone. "Zaenkrat jim gre vse kot po maslu (Realu, op. p.), a nikoli se ne ve, kaj prinese nov dan. Videli bomo, kaj se da še storiti v naslednjih nekaj tekmah do konca sezone. Naš cilj je jasen, zmagati moramo vse tekme, če želimo sploh upati na naslov državnega prvaka," se zahtevnosti in pomembnosti trenutnega položaja svojega moštva v boju za novo klubsko lovoriko zaveda Setien, ki je zadovoljen s predstavami praktično čez noč 'prebujenega' Antoina Griezmanna. "Odigral je novo dobro tekmo, za kar sem mu čestital takoj po koncu obračuna. A od njega pričakujemo dobre igre v kontinuiteti, saj poseduje veliko kakovost. V navezi s kapetanom in Luisom (Suarezom, op. p.) tvori enega najboljših napadalnih tercetov na svetu," je Francoza pohvalil trener Barcelone.  

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (111)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samomojemnenje
10. 07. 2020 09.28
+2
Počasi ne vem več, s kom se bo še dalo tukaj gor kaj debatirat. Ne vem v čem je smisel tega manjavanja profilov oz. pisanja nekaterih iz več profilov. Cripstoned ima še kar nekaj profilov in nazadnje se je ujel z nickom Borut30. Poleg tega ima tudi lažniv profil Frel in sprevrženo se pojavlja tudi kot martinkrpan, ki naj bi bil navijač Barce, pojavi pa se vedno takrat, ko se Cripstoned zaplete v prepire in potem martinkrpan kot navijač Barce popljuva Barcine navijače. Pri tem mi ni jasno edino to, ali to počne namerno in se pri tem zabava ali pa ima razdvojeno osebnost.
igyyp
10. 07. 2020 09.54
+2
Samomoje: vidim ,da ste se fejst zaštrikali,en po drugem špukate. Kar ni ok, malo sem prebral vse vaše komentarje, od vseh vas pa ti gre kar malo na bruh. Če bi to bilo v športnem duhu navijanja, do tega nebi prihajalo, tako se pa gre do skrajnosti, in že sami sebe žalite na osebnem nivoju, kar je pa daleč od navijaškega. Praktično ne gre več za šport kot nogomet,ampak kateri bo komu bolj nesramno zabrusu.
samomojemnenje
10. 07. 2020 10.29
+3
Igyyp, ko sem začel pisati na tem portalu in sploh nisem vedel kdo je kdo, glej ga zlomka, me napade Cripstoned in Zapirač, kot, da sem komu kaj žalega storil. In to samo zaradi tega, ker sem navijač Barce. Verjamem, da ti kot navijač Reala Cripsija in Zapirača dojemaš drugače, ker tebe ne napadata. Csak, ki je navijač barce, pa je za njiju hejter. In zanimivo, Cripsi alias Borut30 nas ima za pse, ki tukaj lajamo. Kje si od mene našel kakšno tako žalitev. Če pa nekomu napišem, da ima razdvojeno osebnost, pa je to zaradi tega, ker ima več profilov. Itak smo vsi skriti, oz. nimamo tukaj gor pravih imen in podatkov in zato ne vem, kaj hudiča je treba imeti več profilov. Itak bo pa Cripsi pisal, kaj vse sem jaz, ampak meni je važno, da sam ve, da je razkrinkan in če se gleda v ogledalo, se lahko vpraša, kakšen človek je. Pa brez zamere.
HalaCr77
10. 07. 2020 10.29
+0
Samo še vedno lahko izbrišeš svoj račun,te nebo noben pogrešal,itak jih imaš še ene 5 drugih
samomojemnenje
10. 07. 2020 11.04
-2
Halar, ne spuščaj se v intelektualne pogovore, to ni na tvojem nivoju.
borut30
10. 07. 2020 12.27
+2
samomojemnenje.....Uporabljaš prefinjen način komuniciranja in podmuklo strategijo. Pojavil si se od nikoder, nekdo ki je kao pravičen in fer navijač. Prodajaj bučke kje drugje. Uporabljaš kontra besede o "razdvojenosti" in to od takrat, ko te je ene par forumašev kar hitro ujelo na laži, da si nov na portalu. Dej ne blamiraj se, sam sem že desetletje tukaj, poznajo me..sem direkten in vedno na enaki ravni komuniciranja. Tudi zbodem, res je. Ampak nikoli ne pljuvam po Barci, Messiju in druščini. Nisem hejter. Ti si nekje vmes. Rad bi kao debatiral o nogometu, spuščaš se pa v vse besede, ki ti niso po godu. Na novico imaš 20+ postov, od tega jih je v večini kar nekaj.....Začneš lepo, končuješ za tko, kot je vajen prikriti hejter in provokator. Potem pa jokajoče obnašanje in besede, da nimaš s kom komunicirati. Pa dobr, a si dec al nisi??? zaradi takšnih kot si ti, portali počasi izgubljajo krendibilnost. Prišel si po določenem času, z novim profilom in starim načinom izražanja. Začel si lepo, nadaljuješ pa v starem slogu, kot pred leti...Nehej se blamirat, prosim te. Če misliš piši o nogometu in ne o tem, kako je ves svet proti tebi......
borut30
10. 07. 2020 12.34
+0
Človek, zanimivo kako se braniš. Uporabljaš načine, kako se potegniti z d.reka. In to tako, da svoje frustracije in dejanja, ki se tičejo tebe osebno uporabljaš na druge. Pa kaj misliš, da smo oz so vsi tantadruji na portalu? Brez hrbtenice si, totalno. Piš vetra in te odnese. Stoj za svojimi besedami in ne jokcaj. Če ti je Barca sveta, ok, super. Obnašaj se normalno, kot navijač. Ko sem ti namenil par besed o tem, kako si dvoličen, se že par dni braniš. To vse pove o tebi...... Lahko sem Kolllerik, lahko sem Dark, lahko sem tudi ti..pa si pišem sam. Kaj veš, kakšna bolezen je v meni. Lahko je pa vseskupaj le tvoja domišljija in tvoj fail, kakšen čudak si v resnici. Res si dvojček našega G. Obreza, dvakrat ne bi rekel, da imaš malo njegovih genov al pa kar vse....
samomojemnenje
10. 07. 2020 12.57
+2
Cripsi alias Borut30, zanimaj se za sebe. Jaz nikoli nisem prvi napadel tebe, ti si se spravil na mene in na vse navijače Barce. jaz ne rabim jokat, kot praviš. Jaz povem kar mislim in se ne skrivam za xx imeni. Če ti ne paše, pač preskoči moje poste. O podmuklosti pa se poglej v ogledalo, preden sodiš druge.
igyyp
10. 07. 2020 13.32
-1
Samomoje: glej borut30 ni Crips,je že tu gor dolgo časa,dlje kot ti. Je navijač RM, tako kot Zapiram, crips itd. Koliko ga poznam je vedno korekten, vsi ste to nekak v glavo dobil, ker se po neumnostih skregate. Zgoraj si mi napisal, da mene Zapiram in Crips ne napadata, saj me nimata zakaj, jaz napišem kak se mi zdi, pa če je prav ali narobe. Glede profilov, to se meni ne da. Ti pa tudi moraš pogledat kaj napišeš zgoraj in kaj potem na koncu. Vpletat se v razne hejterske variante, nikamor ne boš prišel. Sicer samo nasvet, sicer pa kot sem reku držmo se nogometa ne pa pljuvanja. Ker to nikamor ne pelje.
samomojemnenje
10. 07. 2020 13.49
Igyyp, eden od Borutovih "korektnih" komentarjev......borut30 09.07.2020, 13:56:07 +4 Bravo za komentar..točno izražanje Barcelonarčkov na forumu. Le tako naprej mali "psi", ki znate samo lajati. Potem pa pišete na dolgi in široko, kako prijazni ste.... ODGOVORI 14 10
samomojemnenje
10. 07. 2020 13.55
+1
Igyyp....nikoli nisem komentiral Borutovih komentarjev, pa me napade in žali. Kar se tiče sloga, pa isti šmorn kot Cripsi. Tako da, ti misliš tako, jaz mislim tako, med nama ni zamere in naj tako ostane. Zapirača si sam dobil na laži, ko je lagal o Obrezovi peticiji. In potem je drugi dan napisal vehementno laž, da je zaradi izjave Garcie, da bi moral Bilbao dobiti penal, že na sodišču. Mislim, zakaj je potrebno pisati take laži? In to naj bi bili korektni komentatorji? Zame ne.
igyyp
10. 07. 2020 14.09
+0
Samomoje: prvo se umiri, langzam, nisem ga jaz dobil na lažì sam nikjer nisem našel na FB, da se potpisuje peticija proti G.Obrezu, če bi si hotu vzet čas bi še lahko povedal naslove in telefonske in kjer kdo živi, sem na takem šihtu lahko vse zbrskam. Zato sem ga tudi vprašal, kje je to našel? Ker jaz tega nisem. Dobro to za sodišče ne vem, kdo pa gre na sodišče zaradi penala. Če je kaj dobi kakšen karton, druzga tle ne more bit razen če bi mu z pištolo grozil. Kot sem ti napisal drži se nogometa, tako kot jaz. Pa bo vse ok. Preveč si vsi k srcu jemljete pol pa nekdo kaj napiše in BUM!!!
samomojemnenje
10. 07. 2020 14.19
+1
Igyyp, dokler bomo Barcelonarčki mali psi, ki samo lajamo, tukaj gor ne bo nekega prijateljstva. Žal. In kot si Zapiraču napisal, da se ima pravico braniti na provokacije, se imam tudi jaz. In če bo kdo napisal laž, ga bom vedno na to opozoril, da laže. Pa lep dan.
igyyp
10. 07. 2020 14.54
+1
Samomoje: jaz sem mu napisal, da ima svobodo govora. Ne obračaj mojih besed, ker ni vredno, in enako jo imaš tudi. No če se ti tako počutiš. Tvoja stvar, jaz proti tebi nimam nič. Če se ti pa zdi, da je ok. Lp tudi tebi
samomojemnenje
10. 07. 2020 15.24
+2
Igyyp, bog ne daj, da bi obračal besede. Če sva že striktna, je zapirač napisal "točno tako včasih me spljuvajo in jaz se imam pravico braniti:)" , in ti si odgovoril "ja itak da se imaš, svoboda govora "...torej je napisal, da se ima pravico braniti in ti si napisal itak, da se ima in dodal svoboda govora. Tako, da nisem obrnil tvojih besed.
Roglič šampion
10. 07. 2020 15.45
+3
Igyy saj samomoje je precej korekten. Le tole s cripsom da ima vec profilov pa to to se mi mal mimo zdi. Drugace kar pove o nogometu pa nic hejterskega in vecinoma korektno. Glede pa boruta pa tako. Zna podati korektne komentarje. A kdajkrat tudi provocira. Pa brez zamere @borut30
Roglič šampion
10. 07. 2020 15.48
+3
Sicer pa lahko za vsak profil pogledas koliko je star. Jaz sem bolj nov pa sem nekaj mesecev sele tule. Samomojemnenje pa podobno dolgo komentira pa ima profil ze od leta 2010. Tako da mu govoriti da se je sele pojavil na tem forumu je mimo:)
Roglič šampion
10. 07. 2020 15.58
+2
Je pa res. Z vse manj osebki se da normalno debatirati tu gor. Igyyp, samomoje, trend, dany, pa morda se stevilkar, kollerik, pa ko ne provocira se zapirac potem se pa pocasi spisek konca. Prevec provociranja na tem portalu, prevec hejterstva. Bi blo najbolje tko kot je igyyp reku, da se drzimo nogometa pa da le debatiramo o nogometu. Brezveze se kregat. A tako kot samomoje bom tudi jaz, ce bo nekdo lagal, podajal napacne informacije, na to odgovoril on napisal resnico, dejstva.
Roglič šampion
10. 07. 2020 16.09
+1
Aja pa glede obrezove peticije...tu zapiram ni lagal. Tud jaz sem videl. Mi jo je kolega poslal. Tako da tu je imel zapirac prav
samomojemnenje
10. 07. 2020 16.20
+3
Če je peticija res bila, potem se Zapiraču opravičujem. Jaz sem šel takoj gledat in je nisem našel.
igyyp
10. 07. 2020 17.44
+1
12345fcb&samomoje: maj saj tu ne gre za nobeno zamero, in karkoli, jaz tudi te peticije na FB nisem našu, če imate kaj fajn, da objavite. samomoje, sem ti sam napisal kakšno je moje mnenje, nimam nič proti tebi, kot nikoli nisem imel, sam držimo se nogometa, ker vse ostalo prihaja do sovraženja in neumnosti med nami.
igyyp
10. 07. 2020 17.47
+1
Ja pa še s temi profili. Zdaj tisti, ki jih ima 5 ali več bolano. Sam res nisem pa ziher, lahko si pa čas vzamem, ker potem moraš imet še ne vem koliko mailov. Kar pa ni velik problem.
samomojemnenje
10. 07. 2020 20.37
+1
Igyyp, se ne splača časa zapravljat. Če bi bilo kaj osebnega ali da bi kdor koli koga ogrožal, potem bi že jaz za to poskrbel. Sem tudi jaz v taki službi, pa ne bi o tem tukaj razpredal. Če pišejo iz različnih mobilcev imajo itak različne IP naslove. Lahko bi videl le to ali prihajajo iz istega kraja. Če pa pišejo iz istega računalnika in imajo dinamičen IP, tudi samo kraj vidiš. Razen pri statičnih IP-jih bi lahko ugotovil. Ma.il pa itak ni merilo, ker jih narediš kolikor hočeš v nekaj minutah na gmailu. Poleg tega uradno tega ne smeš početi, še manj pa karkoli javno objavljati, ker lahko imaš probleme potem sam. Te pa malo sumim, na podlagi pogovorov zadnjič o operaterjih, da morda celo v isti firmi. 👀😊
igyyp
10. 07. 2020 21.06
+1
samomojemnenje
10. 07. 2020 21.18
+1
Aha, jaz sem pri konkurenci, ampak ne pri Telemachu ali T2...😊
Roglič šampion
11. 07. 2020 09.04
+2
Samomoje...si ali si bil:) ker kokr vem si penzionist:)
samomojemnenje
12. 07. 2020 08.08
12345fcb....ja, sem še 4 ure. Žal sem doživel poškodbo in sem zdaj 4 ure v invalidski penziji. Hrbtenica in koleno.
Roglič šampion
13. 07. 2020 09.49
apodgra
10. 07. 2020 08.26
+0
Ne vem ali je bil trener Barce drogiran in zato videl veliko želje svojih igralcev po zmagi. Tega jaz nisem videl , nasprotno , po zadetku nobene želje po nove zadetku. Igralo se je samo še na sredini igrišča , naprej in nazaj , kot da igrajo" pepčka" na treningu .
apodgra
10. 07. 2020 08.17
+1
Tako, kot je igrala Barca proti Espanyolu ,se ne igra. Tu nosi veliko kriv so samo trener ,ki dovoljuje takšno igro. Nemo spremlja poigravanje svoje ekipe in neprofesionalni odnos igralcev od gledalcev in ne ukrepa . Zakaj pa je trener? Če pa nima nobene besede ali ne ve kako ukrepati , potem je bolje ,da ga ni na trenerski klopi.
cripstoned
09. 07. 2020 21.33
+0
espanyol gre v segundo in je na zadnjem mestu... v 1polcasu pa je povozil barcelono... ter stegen znova junak in nihce drug... po realovsko? kaj pa je spornega pri realu skozi celotno sezono? povsem zasluzeno so vodilni... smesen naslov ki samo blati dobro delo zidana in fantov...
Anticripstoned
09. 07. 2020 21.44
-1
pa kaj je s tabo...cel svet je izračunal da so Perezovi sodniki na čelu z Lahozom realu prinesli 12 točk....ti neku govoriš i Realy HAHAHAHAHA
HalaCr77
10. 07. 2020 10.30
-2
Anticripstoned
09. 07. 2020 21.33
-3
Barca največji klub z zgodovini nogometa ❤❤
cripstoned
09. 07. 2020 21.36
-1
z svojo 10letnim prebliskom skozi zgodovino ne more biti vecja od liverpoola, milana, bayerna...da o realu ne zacnemo...ta klub je tako ali tako sam na vrhu nogometa...vsak ki spremlja nogomet dlje kot pa od leta 2006 ve o cem govorim...
Anticripstoned
09. 07. 2020 21.42
+1
cripsl oz zapiralec oz borut30 oz crreal prosim malo spoštovanja do največjega kluba v zgodovini nogometa
HalaCr77
10. 07. 2020 10.31
+1
to je problem z vami slamnatim imate lovorik kot Ronaldo,ki je star 35 let.govorite in pišete da ste večji kot Real.v nobenem pogledu mu ne seže barca ni to kolen,kaj šele da bi se primerljala z
Kollerika
09. 07. 2020 17.32
+8
če pa bo barca prvak s tako smešno in bedno igro pol pa naj me koklja brcne!
apodgra
10. 07. 2020 08.20
+1
Messi Če ne bi imel Real pomoč sodnikov , bi te koklja prav gotovo brcnila in še okljuvala.
DR.Fejsbuk
10. 07. 2020 12.04
+2
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 15.29
-6
Ni šans, da bo pod člankom barce zadnji komentar od zapirala!! ;)
cripstoned
09. 07. 2020 21.37
-4
Anticripstoned
09. 07. 2020 21.43
+3
ehjaehja
09. 07. 2020 15.00
+8
Realovska zmaga?morda le rezultatsko toda Real nikoli nima 80% posesti pa 0 strelov po 30ih minutah.
igyyp
09. 07. 2020 15.09
+8
Zapiram: ne vem kaj se dogaja, z tako posestjo bi moral na Espanyolovem golu mrežo menjat, so si v glavnem podajali žogico.
ehjaehja
09. 07. 2020 15.13
+4
ti pravim igra Barce je prečitana že leta nazaj je zaostala samo podajanje in uspavanje tu pa tam preblisk proti napadov toda še to samo kadar ekipa takoj spusti hlače dol kakor villareal.
igyyp
09. 07. 2020 15.18
+7
Zapiram: vseeno zdaj RM ne sme kiksat -1 je enako veš kaj nič. Naši pa tudi niso neki fenomeni sploh z ekipami, ki so pri dnu. Bo treba kar na plin. No sicer če se Barci nebo ljubilo kot včeraj igrat ok, sam če bo pa na pas mater, se lahko vse zaplete. Prvenstvo ni odločeno, daleč od tega.
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 15.19
-10
Zapiralo, sem te kar malo pogrešal, tebe in tvojga alter ego Kripkeja!! Sem vedel, da dan ne bo tako dolgočasen!! In kot ponavadi, nimaš nič pametnega dodati!!
igyyp
09. 07. 2020 15.24
+7
Messi: kaj je pa slabega napisal, ? Samo to, da Barca z tako posestjo ni streljala na gol. Nogometna debata.
ehjaehja
09. 07. 2020 15.34
+3
E moj Messi komentiraš identično kot je Messi igral včeraj.nič od tebe... Če nisi opazil vas imajo ljudje poln kufer nič ti ne pomaga če javno zbiraš glasove proti meni ljudje tu gor me spoštujejo ker stojim za svojimi besedami in imam hrbtenico še najbolj pomembno pa je da nerabim biti del nobenega tropa.
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 15.36
-4
Lahko bi pametno ugotovil, da sta nam ljubi in pregrešno dragi ekipi komaj strli neugodni espanjol!! Jasno je, da so sploh male ekipe, zelo zagrizene proti bogatunom, bodisi doma, ali na gostovanjih!! Zato ogromna posest in majhna efikasnost ne presenečata!! In visok poraz odprte igre Villareala proti barci tudi ne!! Njegov komentar na tekmo barce z villarealom, pa si tudi lahko prebral!! Sicer pa, glavno da se nekaj dogaja in ni dolgcajt! ;)
ehjaehja
09. 07. 2020 15.41
+2
tako je važno da je Real prvi in da ni dolgcajt! Popolnoma se strinjam s teboj!;)
igyyp
09. 07. 2020 15.49
+2
Messi: jaz proti tebi niti proti zapiram nimam nič, za mene ste vsi navijači, dokler se pogovarjamo o nogometu, ko začnete pa med sabo vas pa samo berem. Kaj čem druga? Meni se to neda kregat, razen če mi kdo na dekl stopi, potem ja, zame ste vsi ok, ostalo se pa sami zmente.
ehjaehja
09. 07. 2020 15.51
+2
igyyp in kot vedno ko ti napišem ti bom še tokrat lih da se vidi kdo je kdo: Saj vidiš kdo prvi mene začne napadat;))
igyyp
09. 07. 2020 16.03
+0
Zapiram: včasih mogoče tudi preveč burno reagiraš, smo navijači Reala, so navijači Barce, včasih ti dam prav, ker napišeš dejstva, ki so resnična, včasih pa popizdiš k nima nobene meje. Noben od nas vseh na tem forumu ne rabi tega. Namesto, da bi se lepo pomenili o dejstvih, tukaj war of the worlds. Se pa najdejo pacienti tu in tam na obeh straneh, k z njimi dejansko ne moraš. Mi2 nikoli nisva imela problema, razen kakšen hec;))) ampak to je to. Nekateri te spljujejo, nekateri pa ne. Life is a sranje.
ehjaehja
09. 07. 2020 16.05
+5
točno tako včasih me spljuvajo in jaz se imam pravico braniti:)
igyyp
09. 07. 2020 16.13
+0
Zapiram: ja itak da se imaš, svoboda govora ;) meni se v te konflikte ne da, napišem tisto kar vidim, zaenkrat še nisem tolk čorav ;))))
igyyp
09. 07. 2020 14.31
+11
Tekmo sem pogledal. Žal Fati z mladeniško neumnostjo, eni pišete, da je igral na žogo, res je igral na žogo, sam bi mogu žogo uduzet, ne pa na polno v nogo igralca Espanyola, pravila zadetek s potplatom je rdeči, z žogo ali brez. Kar se tiče igre Barce, ne vem kaj se jim zgodi po dobri in všečni igri proti Villarealu. Malo naprej, malo nazaj in spet vse od začetka. Prekršek nad Piquejem je bil, sam nisem pa 100% prepričan, da je bil s potplatom. Ampak sodnik se tako odločil in ni kaj dal drugi rdeči. Drugače pa tekma dolgčas.
samomojemnenje
09. 07. 2020 14.42
-3
Igyyp pozdravljen. Ja res je, zelo zelo dolgočasna tekma. Tudi meni se zdi, da je bil drugi rdeči mogoče malo prestrogo določen. Je pa najprej za oba prekrška pokazal glavni sodnik rumeno barvo in po posredovanju VAR-a, je začel kazati rdeče. Je pa kar prav, da se takšni prekrški kaznujejo, saj je treba zaščititi nogometaše pred hudimi poškodbami.
igyyp
09. 07. 2020 14.47
+1
Samomoje: glede drugega kartona sem malo skeptičen, ni mi nekako delovalo za rdečega,rumenega brez debate, sam je bilo pa glih iz hrbta igralca Espanyola pred njim pa Gerard, in na TV prenosu, saj veš par kamer tam na VAR-u jih imajo 20 pol pa kaj mi vidimo pa kaj oni, bog si ga vedi. Ni mi nekako delovalo za rdeči, lahko pa, da je bil.
borut30
09. 07. 2020 14.00
+8
samomojemnenje...sori, ampak kako dvoličen postajaš. Pojavil si se pred časom od nikoder. Kao prijazen dečko, z izbranimi besedami in pošten navijač Barce. Počasi se dobiva slika.. kdo si, kaj si bil na portalu pred časom. Malo se umiri, ker si že na podobnem nivoju, kot kakšno leto nazaj. Točno s takšnimi besedami si se loteval ostalih na forumu, predvsem Realovcev. Vsak osebek ima sled, tudi ti jo imaš..........
samomojemnenje
09. 07. 2020 14.32
-7
Borut30, če že govorimo o dvoličnosti, pometi pred svojim pragom. Prideš vsake toliko časa in sprožiš provokacijo. Kar se tiče moje dvoličnosti, pa jo utemelji. Samo neko nakladanje te je in hočeš igrati nekega mirovnika ali podobno. Ne vem kdo je bil na podobnem kakšno leto nazaj, jaz zagotovo ne. Če misliš to, da kontriram provokatorjem, bom to počel še naprej. Z normalnimi osebki pa se da tudi normalno komunicirati. Pa brez zamere.
borut30
09. 07. 2020 21.52
+2
Prosim samo ne delaj se postenega fanta. O tebi je bilo ze nekak napisanega, tko da...ne bom ponavljaj. Sicer pa poglej malo svoje podmukle komentarje pod kaksnim clankom; v enem xxx si najbolj prijazen osebek na tem svetu, z vsem se strinjaš....v drugem pokazes svoj obraz in postajas tisto, kar v resnici si. Ce imas jajca, bodi vsaj hejter v slabem in dobrem...ne pa da glumis nekaj, kar nisi. Sovrazis Real po dolgem in pocez in sovrazis vse, ki so proti Barci. Si nekaksen Obrez portala 24ur. Glumac ala Symbolic, ce amo glih odkriti.
samomojemnenje
10. 07. 2020 09.11
-3
Cripstoned alias Borut30. malo si se zatipkal pri zadnjem komentarju. Postajaš nedosleden pri slogu, ko menjavaš profile. Kaj ti je tega treba?
grozjak
09. 07. 2020 12.14
-4
Samo še kripke(martinkrpan) in zapirko(tudvosu) manjkata z svojimi veleumnimi komentarji....😎😎
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 12.21
-1
Če bi barca včeraj izgubila, bi se že na polno repenčila tukaj, tako pa je vse kar premorejo Realovci miroljubni Borat30 in tumpasti alahar7!!!!!
borut30
09. 07. 2020 13.56
+4
Bravo za komentar..točno izražanje Barcelonarčkov na forumu. Le tako naprej mali "psi", ki znate samo lajati. Potem pa pišete na dolgi in široko, kako prijazni ste....
samomojemnenje
09. 07. 2020 14.33
-6
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 15.23
-4
@Borat malo preresno jemlje vse skupaj!! :))
cripstoned
09. 07. 2020 21.38
+0
hejteri tiho ko vam borut govori...bravo za boruta30..
samomojemnenje
10. 07. 2020 09.17
+0
cannaboom
09. 07. 2020 12.12
+2
A bo spet Messi dobu zlato zogo?
grozjak
09. 07. 2020 12.15
-3
cannaboom
09. 07. 2020 12.17
-1
od cesa?? saj nebo dosegel nicesar v tej sezoni!! a zato se tudi dobi priznanje?
Fuzbaler
09. 07. 2020 12.21
+0
cannaboom
09. 07. 2020 12.24
-4
grozjak
09. 07. 2020 12.30
+5
samomojemnenje
09. 07. 2020 12.32
+4
Cannaboom, ne pametuj in piši pred desetimi leti. Veliko komentatorjev tudi tukaj gor letos povezuje zlato žogo z de bruynejem. In če pogledaš statistiko, ima KDB v vseh tekmovanjih 42 tekem, 13 golov, 21 asistenc. Messi pa 39 tekem, 27 golov, 24 podaj. Samo LaLiga Messi 30/22/20, KDB samo v Premiership 32/11/18. Tako, da ne pametuj z pred desetimi leti.
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 12.33
+3
Ne vem od kje si se ti canabom vzel, ampak, če bi VSAJ MALO spremljal fuzbal, bi vedel, da je po golih samo Levandowski boljši od Messija, vendar pa nima niti pol Messijevih asistenc!!!! Torej, se precej neumno vprašuješ!!!!
samomojemnenje
09. 07. 2020 12.44
+2
Messi Bog, to pač padalci počnejo in kar nekaj pišejo brez argumentov, kot, da je v današnjih časih težko najti vse podatke, da lahko napišeš komentar brez nebuloz.
cannaboom
09. 07. 2020 13.00
+0
@Messi Bog Nogometa nick mas pa zakon,nekj messiju iz rti strli,se mi je zdelo da si ti,in se prav sem imel!
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 13.05
-2
Hmm, tipično, ko zmanjka argumentov, začno padati žaljivke!!! Raje se mi zahvali, ker sem te popeljal v magično luč nogometa! IN Ni za kaj!! ;)
samomojemnenje
09. 07. 2020 13.28
+3
Messi bog...res je. Kar nekaj v prazno naklada in ko dobi točne podatke, potem sledi žalitev. Tipično.
samomojemnenje
09. 07. 2020 13.28
+0
Messi bog...res je. Kar nekaj v prazno naklada in ko dobi točne podatke, potem sledi žalitev. Tipično.
Roglič šampion
09. 07. 2020 13.40
+7
Uf messi bog malce si mimo usekal. Ni samo lewa letos pred leom po golih. Se immobile, ronaldo, haaland, werner. Ce gledas ligaske gole. Drugace pa korektni komentarji
motorist_mb
09. 07. 2020 12.09
+7
Ne razumem zakaj Barca ne pripelje dobrega trenerja???
grozjak
09. 07. 2020 12.10
+1
samomojemnenje
09. 07. 2020 12.15
+4
Motorist, sredi sezone ne moreš pričakovati, da bodo kar pripeljali "dobrega" trenerja. So vezani s pogodbami in niso kar tako na voljo, ko si nekdo zaželi trenerja.
Paštašutar
09. 07. 2020 13.44
-2
Dokler bo Messi vodil klub,dobrega trenerja v Barceloni ne bo!!!!
seloveroni
09. 07. 2020 13.51
-1
Bartomeu si zeli lutke ko jim lahk okazuje kako vodit ekipo, je pa treba rect da sred sezone bolse opcije od Setiena ubistvu ni blo
Nimasmisla
09. 07. 2020 12.07
+5
Anti propaganda nogometa kot bi gledal rudar
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 12.07
-1
Tekma na točke pač!! Sem pa vesel, da ni bilo kakšnega penala! Mogoče zato, ker je Real že na dokaj varni prednosti!!!!!!!!!!!!!
Fuzbaler
09. 07. 2020 11.21
+3
Bila je intenzivna tekma??Setien se ti je cisto odpeljalo?? Na prijateljskih tekmah je vec teka in zelje po dokazovanju, kot pa to kar smo gledali vceraj. Pa mislim obe ekipi. Espanyol je letos pac tako slab, Barci se pa ne ljubi igrati. Vceraj je to delovalo kot neka ravialna tekma ob zakljucku sezone, tako da si malo podajajo zogo. Edina stvar, ki je spominjala na derbi sta 2 rdeca kartona. Sicer dokaj zasluzena oba dva, drugace pa bolj malo prekrskov celo tekmo. To kar sta vceraj pokazal Buqskets in Rakitic lahko tudi jaz pa ne dobim place, kaj sele vseh teh milijonov.
samomojemnenje
09. 07. 2020 12.01
+6
Sem tudi sam pričakoval, da bo kljub temu, da tekma ni odločala o ničemer, malo bolj dinamična in da bo Espanyol šel bolj na nož. Ampak je očitno, da so z glavami že v drugi ligi, oz. da so z glavami igralci že pri iskanju novega kluba. Mogoče bi bilo drugače, če bi bili prisotni gledalci. Kaj pa vem. Žal mi je Mallorce, ki je igrala všečno, da bo izpadla, za Espanyol pa mi dol visi, ker bodo izpadli.
HalaCr77
09. 07. 2020 11.13
-15
Za slamnate,ko govorije general franko zrihtal Realu,za informacije v vladavini franka je Real.osvojil 20 lovorik,barcelona 17,,,,,.res je bila tiranija
Fuzbaler
09. 07. 2020 11.31
+14
Leto 1943... polfinale Cope Del Rey. Poglej si, kaj se je dogajalo pred povratno tekmo Real-Barca pa bos nehal pisati taksne nebuloze.
samomojemnenje
09. 07. 2020 11.55
+3
Halar, ne nakladaj o zgodovini, ki je ne poznaš. Nisi srečen, če ne pokažeš svojega sovraštva do Barce.
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 12.00
+3
Alahar7, molči nesrečni pravovernik, kajti real je za zmago nad izpadlim espanjolom potreboval podarjen penal!!! Kako lahko tvoja vera dopušča tak moralen madež????Jaz bi se na tvojem mestu od sramu skril v najglobjo globel!!!!!!!!!!!!
HalaCr77
09. 07. 2020 11.12
-2
Ko je fati fauliral igralca espanyola,obrez niti besede ni komentiral,ko je bilo obratno,cel vzhičen,ta tekma kot da je bila prodana,rdeč za rdečega.
borut30
09. 07. 2020 11.18
+19
Obrez si že nekaj časa ne zasluži naziva "novinar". Človek je fanatik FC Barcelone, in človek...ki sovraži Real kolikor je to mogoče. Še razni Kolllleriki, Darki in ne vem kdo vse, so proti njemu pobalinčki. Jaz ga že nekaj časa ne poslušam, ker ga enostavno ne prenesem. Nikoli ni objektiven in je zamerljiv, da to ni res. Ne vem, resno ne vem..kaj takšen človek počne v javnosti, kot zaposlen na Tv-ju. Spušča s ena nivo 5-letnega otroka, ki ne dobi lizike, obnašanje ima enostavno alarmantno........
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 12.04
+5
Kar se Obreza tiče, sem kar vesel, da mi ga ni treba več poslušati, saj so geniji na telekomu zašuštrali vse kar se je v zvezi prenosov španske in še katere lige zraven, dalo! Nekateri smo tako na grd način ugotovili, da jih sploh več ne potrebujemo!!! Aktivnosti v tej smeri zagotovo sledijo!!!
samomojemnenje
09. 07. 2020 12.05
-6
Borut30, če bi bil Obrez navijač Reala, a bi isto govoril?
samomojemnenje
09. 07. 2020 12.07
-5
Halar, kako to, da poslušaš Obreza? A nimaš na MUTE? Tako si vsaj svetoval drugim, da imajo gumb MUTE.
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 12.08
-1
Dvoličnež Alahar7, tako kot vsi njegove baže!!!!
grozjak
09. 07. 2020 12.11
-5
Kahlar7 v vsem svojem sijaju in božji veličini....🤣🤣🤣
HalaCr77
09. 07. 2020 12.27
+4
Samo ne gledam barce,samo zanimalo me je zakaj je klinac dobil rdečega.prodana tekma 100%% podarjena zabpra milijonov od strani espanyol
mptour
09. 07. 2020 12.37
-1
Ne gledaš ti tekme, ja. Ti jo še dvakrat na počasnem posnetku gledaš, sam da maš kej za pluvat.
samomojemnenje
09. 07. 2020 12.37
-2
Halar, spet pišeš velike neumnosti, ker ne poznaš dejstev. Saj ne vem sploh, če ti ima smisla karkoli razlagat, ker ne razumeš. Pa vseeno. Espanyol je bil ustanovljen v Barceloni kot nekakšna španska protiutež katalonskemu klubu Barcelona in je bil vedno sovražno nastrojen proti Barci. Pač in na žalost, španska politika. In kot tak, ga ni denarja, da bi Espanyol podaril ali prodal tekmo Barci.
samomojemnenje
09. 07. 2020 12.41
+0
Halar, še to. Če ne gledaš barce, zakaj potem vedno komentiraš Barcine tekme? Pa zadnjič pred tekmo barce z Villarealom, si iskal rumeni dres, da boš navijal proti Barci. Se vidi pomanjkanje intelekta in v enem komentarju polno kontradiktornosti.
DR.Fejsbuk
09. 07. 2020 13.43
+0
Z gradbenega odra ali zadka smetarskega kamiona se težko jasno vidi, kajne, Kahlar7
HalaCr77
09. 07. 2020 14.26
+0
Espanyol kot da bi namerno iskal rdeči.da izenačijo ekipe,ker bi drugače zamagali,espanyol gre vv segundo par milijonov so dobili in so pustili zmagar.boš videl ko bo barca zadnja in bo šla v segundo jim bo vseeno.čestitke barci ki je komaj premagala zadnje uvrščeni espanyol.to verjetno ker ni messi igral
samomojemnenje
09. 07. 2020 14.36
+0
Halar...Seka vročina? Podobno komaj je tudi bratski real premagal Espanyol. E moj Halar, tebi še veliko manjka, da bi te človek resno jemal.