Liga prvakov

Barcine muke s človekom za 115 milijonov evrov. Že januarja na Otok?

Barcelona, 09. 11. 2018 15.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Francoz Ousmane Dembele se nikakor ne znajde v katalonski prestolnici. Po poročanju španskih medijev je vnovič zamudil na trening. Imel naj bi želodčne težave, na katere pa ni opozoril vodstva in tudi ni dvigoval telefona. Ni prvič, da je zamudil na trening (ali) in tekmo. El Mundo Deportivo trdi, da se ga bo katalonsko vodstvo želelo rešiti že v zimskem prestopnem roku. A zlahka ne bo šlo.


Ousmane Dembele
Ousmane Dembele FOTO: AP
Ousmane Dembele spet polni stolpce v katalonskih (športnih) medijih, a ne gre za komentarje in zapise o njegovih predstavah na travniku, spet izzivajo stvari izven nogometnega igrišča.
Ousmane Dembele je bil tudi pri rumeno-črnih iz Dortmunda večkrat suspendiran. Tudi takrat, ko je prišla prva ponudba iz Barcelone, ker je neupravičeno izpustil trening ekipe. Pozneje sta se kluba nekajkrat skušala dogovoriti za prestop in se končno sporazumela pri višini 115 milijonov evrov.
Ni se zgodilo prvič, da se ni pojavil na treningu in da svoje odsotnosti ni javil odgovornim v klubu. Pred časom je močno zamudil tudi na tekmo Lige prvakov proti Interju in na to ni imel nikakršnega opravičila. "Zamuda je bila namerna. Kot da provocira vodilne v klubu. Takrat svoje odsotnosti ni argumentiral, ni se opravičil za zamudo. Tokrat je zdravniški službi z veliko zakasnitvijo javil želodčne težave in klub ga je postavil na listo poškodovanih in obolelih ter nesposobnih za nastop na naslednji tekmi Primere Division," je izčrpen katalonski El Mundo Deportivo, ki je opozoril, da je bivši nogometaš dortmundske Borussie zamudil tudi na trening pred tekmo Lige prvakov z Italijani.

Lionel Messi in Ousmane Dembele
Lionel Messi in Ousmane Dembele FOTO: AP

Vselej dobro obveščeni športni časnik, ko gre za dogajanje v taboru Barcelone, v nadaljevanju še trdi, da je vodstvu katalonskega ponosa vsega dovolj in želi Dembeleja že v zimskem prestopnem roku prodati. "Za igralca so odšteli točno 115 milijonov evrov, kar je drugi transfer v zgodovini kluba, zato bo prodaja zelo zahteven posel," pišejo Katalonci in ob koncu dodajajo, da je vse bolj možen Dembelejev zimski odhod. "Tudi otoški mediji pritrjujejo, da je za usluge 21-letnega Francoza velik interes pokazal Liverpool."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgra
11. 11. 2018 09.07
+2
Pot ob mladega upa , pa do pravega zvezdnika je trnova in dolga . Vsi ti mladi talentirani igralci si domišljajo , da bodo kar čez noč postale nogometne zvezde in zasenčile izkušene , prekaljene resnične zvezdnike. Ko se jim to poraja po glavi se zgodi , da pozabijo , da je treba svoje znanje pokazati na zelenici.
Fuzbaler
10. 11. 2018 09.12
+4
Ce zeli Barca kaj iztrziti iz prodaje, ga mora prodati na Kitajsko. Mislim,da noben evropski klub ni tako nor,da bo za taksnega igralca odstel vec kot 100M €. Zame osebno dalec najvecje razocaranje sezone,bil sem v Milanu (Inter-Barca) in moram reci,da je v zivo se slabsi kot pred tv ekrani...
dark horse
09. 11. 2018 22.02
+3
Postaja Balotelli št 2
matej1111
09. 11. 2018 20.30
+1
Če bi imel kaj v glavi sploh ne bi odšel iz Dortmunda.
+15
ta bo očitno zelo neresen povsod kamorkoli bo šel ali pa ostal...škoda ga je...drugače velik talent...amapk očitno se je odločil da mu fuzbal ne bo na 1.mestu in da ne bo živel za fuzbal..zgolj za zaslužek
+5
na barcinem mestu bi ga konec sezone dal igrati vse tekme..da se dokaze..in s tem privabijo kupce in se ga znebijo...pa ceprav bi bil uspesen..a na dolgi rok se ne splaca
apodgra
11. 11. 2018 08.57
+3
Zelo tvegana poteza . Šele potem bo dobil krila in počenjal svoje vragolije na igrišču in uničeval igro Barce. Čim prej se ga rešiti in ga prodati za vsako ceno .
MesOjediPinGvin
09. 11. 2018 19.40
+10
Sa je na zadnji ligaški tekmi dal pomemben gol, pa še nekaj tekem je odločil, vse ostalo pa je bolj skromno. Je pa zelo dober pri izgubljenih žogah, haha.
Kollerik
09. 11. 2018 18.53
+23
E moj Dembele.....za 115 miljončkov golov samo za vzorec...
Romantik
09. 11. 2018 18.11
+30
škoda da je padel v Balotellijevo "formo", moral bi biti na disciplinski ravni Pogbaja
aristotel
09. 11. 2018 17.51
+41
Če nimaš v glavi celo telo trpi !
vectra c
09. 11. 2018 17.41
+26
Očitno je in bo neresen še naprej
apodgra
11. 11. 2018 09.00
+1
Zelo malo je igralcev ,ki poleg noge uporabljajo trezno svojo glavo. Ne bom posebej nikogar omenil , ve pa se kdo spada v to redko kategorijo igralcev.