Nogomet

Beckham Neymarju: Dobrodošel v Miamiju!

Miami, 30. 03. 2024 16.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Že nekaj časa se šušlja, da bi lahko bili priča ponovni združitvi nekdaj ene najboljših napadalnih trojic vseh časov, ki sliši na ime MSN. Govorimo seveda o Messiju, Suarezu in Neymarju. Prva dva nogometaša sta se že vnovič povezala, in sicer v Beckhamovem Inter Miamiju, o morebitnem možnem prihodu Neymarja pa se je sedaj pošalil tudi sam Anglež. "Dobrodošel v Miamiju," je zapisal pod fotografijo, kjer je v družbi Brazilca in žene Victorie.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zdi se, da so številna namigovanja o tem, da bi se čez lužo lahko preselil tudi brazilski zvezdnik Neymar, zabavna tudi za solastnika Inter Miamija Davida Beckhama. Svoje odobravanje je jasno izrazil s fotografijo, ki jo je pred dnevi objavil na družbenih omrežjih. Da sta Messi in Neymar velika prijatelja, je znano že dlje časa, nekdanja soigralca pri Barceloni in PSG-ju pa si očitno želita še kdaj zaigrati skupaj. To je potrdil tudi Brazilec. "Upam, da bova še kdaj lahko igrala skupaj," je prejšnji mesec dejal Neymar. "Leo je krasna oseba, nogometni svet ga obožuje. Mislim, da je zelo srečen in če je srečen on, sem srečen tudi jaz."

Član Al-Hilala sicer trenutno okreva po poškodbi, ki jo je staknil jeseni na tekmi brazilske reprezentance v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Odsotnost z igrišč mu tako ponuja veliko več prostega časa, ki ga preživlja na različnih koncih sveta. Da ima Neymar rad dobre zabave in precej razgibano zasebno življenje, ni skrivnost, zato mu v življenju dolgčas zagotovo ni. V četrtek zvečer so ga ujeli na večerji z Beckhamom in njegovo ženo Victorio. In hitro so se vnele razprave. Oboževalci omenjene trojice MSN so bili takoj pripravljeni na ponovno združitev nogometnih zvezdnikov, kjer bi lahko podoživeli bleščeče čase Barcelonine ekipe. Čeprav je Beckham ob fotografiji pripisal, da so se sestali le na večerji, pa upanje za oboževalce še vedno ostaja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pogodba brazilskega zvezdnika s klubom iz Savdske Arabije se sicer izteče leta 2025, vendar naj bi se zaradi poškodbe na zelenico vrnil šele na začetku sezone 2024/25. Z brazilsko reprezentanco bo izpustil tudi poletno tekmovanje Copa America. To pomeni, da ima Neymar veliko časa tako za razmislek o nadaljevanju svoje nogometne kariere kot tudi za usklajevanje svojega burnega zasebnega življenja.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ssecnik
30. 03. 2024 20.42
+3
Kva je una Viktorija nardila iz svoje face.Sej nebi verjel,da se to da.