Nogomet

Beckhamov največji ulov: Neymar obljubil, da bo igral za njegov Inter

Pariz, Miami, 11. 02. 2020 10.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Upokojeni angleški nogometni zvezdnik David Beckham in brazilski napadalec Paris Saint-Germaina Neymar Jr. sta dvignila veliko prahu z izjavami o bodočem sodelovanju. Brazilec je v sicer precej šaljivem pogovoru potrdil, da bo v prihodnosti oblekel dres Beckhamovega novega kluba Inter Miami, ki začenja svojo prvo etapo v najmočnejši severnoameriški ligi MLS.

Neymar Jr. (na fotografiji) bo v karieri očitno preizkusil tudi severnoameriške nogometne zelenice.
Neymar Jr. (na fotografiji) bo v karieri očitno preizkusil tudi severnoameriške nogometne zelenice. FOTO: AP

V videu, ki je luč sveta ugledal prek platforme OTRO, je Neymar Jr. spregovoril o "veliki priložnosti", ki jo ima severnoameriška liga MLS za dodaten razvoj, k temu pa bo očitno pripomogel tudi Brazilec sam ‒ in sicer v vrstah novoustanovljenega kluba Inter Miami, katerega lastnik je legendarni vezist Manchester Uniteda, Real Madrida, AC Milana, Paris Saint-Germaina in Los Angeles Galaxyja David Beckham.

NEYMAR

"Rekel sem mu, da bi rad nekega dne igral tam. To je velika priložnost za razvoj nogometa v državi. Že imam pogodbo z Davidom. V nekaj letih bom tam. Skupaj bova, on je moj predsednik," je navihano sporočil Neymar Jr.

'V Miamiju v naslednjih desetih letih'
Beckham je brazilskemu zvezdniku, ki trenutno nosi dres njegovega bivšega delodajalca Paris Saint-Germaina, še navrgel, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bo "v naslednjih desetih letih" oblekel dres Interja.

INTER

"Nogomet se v Združenih državah močno razvija in danes imamo priložnost pripeljati velike igralce. Kasneje bom priskrbel kos papirja, da boš lahko podpisal ‒ prazen list papirja, in to bo pogodba z Miamijem za naslednjih deset let," je v smehu povedal Beckham, ki je uspel močno nasmejati tudi svojega sogovornika. Nogometna zvezdnika sta si nato segla v roko, Južnoameričan pa je na Beckhamovo vprašanje, če vse skupaj velja, odgovoril z: "Velja!" Uspešen "dogovor" je nato proslavil z visoko dvignjenimi pestmi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nov poskus v Ligi prvakov
Neymar Jr. je bil v poletnem prestopnem roku lani ena glavnih zvezd, saj se je kot v času odhajanja iz brazilskega Santosa znašel razpet med Barcelono in Real Madridom. H Kataloncem, ki jih je kontroverzno zapustil ob poravnavi odkupne klavzule (222 milijonov evrov) leta 2017, se lani poleti kljub odkrito izraženi želji ni uspel vrniti, Real pa prav tako ni postregel s konkretnejšim zanimanjem.

PSG

Po vnovični poškodbi in protestih navijačev zdaj igra v izvrstni formi in je na zadnjih šestih tekmah dosegel 13 golov in jim dodal še šest podaj. Poleg zanesljive plovbe proti vsem francoskim naslovom je prioriteta pri PSG tako kot vedno prvi naslov v Ligi prvakov, kjer Parižane (Brazilec je v skupinskem delu izpustil več tekem zaradi suspenza Evropske nogometne zveze) v osmini finala čaka težek obračun z Borussio Dortmund.

PARI

PARI

LESTVICA

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Chaparral M
11. 02. 2020 14.42
-2
Koga še zanima nogomet? Neymarja samo še denar, poziranje, zabave ......Samega centa ni vreden, da bi ga gledal .....
JOSEPH HAYDN
11. 02. 2020 13.16
+9
Naj poskusi, tam morda ne bo v senci nikogar
cripstoned
11. 02. 2020 12.55
+7
ne bi imel nic proti ce bi ze danes odsel tja...saj je fant skupaj z ocetom mahjen samo na denar...v ameriki bo imel lahko prvatako se boljse zabave...brazilija je z letalom pravtako blizu...tako da neymar...naredi nam uslugo in pojdi k beckhamu v ameriko...
samomojemnenje
11. 02. 2020 13.59
+2
A te moti, če igra v Evropi? Pa še v tvojem Realu ne igra, da bi tako šel na živce. Ali ne glej tekem PSG-ja in če vidiš članek o njemu, ga pač preskočiš. Saj bo šlo...
cripstoned
11. 02. 2020 15.05
+5
fant je imel v barceloni vse...potem je odsel zaradi denarja v psg in zdaj se tozi barcelono...razvajena brazilska primadona ki je zaradi denarja zavgrla svoj talent...lahko bi bil eden izmed nesmrtnih tako pa bo hitro odsel na smetisce zgodovine...in ja moti me ce igra v evropi ..
Janezcesnik
11. 02. 2020 11.31
+14
To je blo misljeno za cez 10 let oz ko bo sla kariera proti koncu
ehjaehja
11. 02. 2020 11.20
-6
messi mu je verjetno že pisal če je to res🤣😂🤔🤔
Janezcesnik
11. 02. 2020 11.38
+20
samomojemnenje
11. 02. 2020 14.02
+4
HUSO BOSS
11. 02. 2020 11.08
-5
Ma nima Becks dinčkov za Neymarja
SlovenskiTrump
11. 02. 2020 10.42
+60
dajte nardit za uporabnike mobilnih naprav malo bolj prijazno tole statistiko, odpira se kar naprej ce s prstom malo swipneš gor, in sploh ne zelis odpreti! zelo nadlezno
Jebo_slav
11. 02. 2020 10.53
+38
se popolnoma strinjam....zelo zelo zelo nadležno
SlovenskiTrump
11. 02. 2020 11.39
+9
ceprav mislim da je bolj marketinska fora, ker je X postavljen na reklami in je ZELO tezko zapret statistiko, placani so pa od klikov na reklamo :(