Nogomet

Belec premagal Črnigoja v Benetkah, Milan z minimalno zmago vsaj začasno na vrh

Milano, 26. 10. 2021 22.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.J.
Komentarji
0

Nogometaši Venezie so v 10. krogu italijanske lige gostili Salernitano in izgubili z 1:2. Tako Domen Črnigoj pri Venezii kot Vid Belec pri Salernitani sta igrala celo tekmo. V Benetkah je domača ekipa dobro začela in povedla v 14. minuti z golom Mattie Aramuja, Federico Bonazzoli je izenačil za goste v 62. minuti, v peti minuti sodniškega dodatka pa je zmago Salernitani priboril Andrea Schiavone.

Olivier Giroud
Olivier Giroud FOTO: AP

Do tega kroga drugouvrščeni Milan je gostil Torino. Premagal ga je z 1:0, edini gol je dosegel Olivier Giroud v 14. minuti. Rdeče-črni so tako spet vsaj začasno prevzeli vrh lestvice, imajo 28 točk, Napoli, ki mu najbližje sledi, pa tri manj. Spezia je na preostali današnji tekmi gostila Genoo in igrala 1:1.

V sredo bo Juventus gostil Sassuolo, Sampdoria Atalanto Josipa Iličića, Udinese Verono, Cagliari Romo, Empoli Lea Štulca in Petra Stojanovića Inter Samirja Handanovića, Lazio pa Fiorentino. Krog bosta v četrtek končala vodilni pred tem krogom Napoli in Bologna.

Izidi, 10. krog:
Spezia - Genoa  1:1 (0:0)
Sirigu 66./ag; Criscito 86./11-m

Venezia - Salernitana  1:2 (1:0)
Aramu 14; Bonazzoli 61., Schiavone 95. 
RK: Ampadu 67./Venezia
(Domen Črnigoj je igral celo tekmo za Venezio, Vid Belec je branil celo tekmo za Salernitano)

Milan - Torino 1:0 (1:0)
Giroud v14. 
 

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.