Nogomet

Benjamin Šeško in Kevin Kampl v Madridu lovita četrtfinale

Madrid, 06. 03. 2024 06.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.D.
Komentarji
0

Drevi bosta znana še dva četrtfinalista nogometne Lige prvakov. Povratni tekmi osmine finala bodo igrali Manchester City in Kobenhavn, v neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO si boste od 20.30 naprej lahko ogledali spopad Real Madrida in Leipziga slovenskih nogometašev Kevina Kampla in Benjamina Šeška.

UEFA LP: Real Madrid - Leipzig
UEFA LP: Real Madrid - Leipzig FOTO:

Leipzig je na prvi tekmi pred domačimi navijači izgubil z 0:1, edini strelec je bil Brahim Diaz, v vratih Reala, rekorderja po številu evropskih naslovov, pa je blestel Andrij Lunin, ki je ustavil tudi nekaj Šeškovih strelov.

Branilec naslova Manchester City je že v Københavnu opravil veliko delo, ko je zmagal s 3:1, Kevin De Bruyne, Bernardo Silva in Phil Foden so bili strelci za Angleže.

Statistika Benjamina Šeška na prvi tekmi proti Realu
Statistika Benjamina Šeška na prvi tekmi proti Realu FOTO: Sofascore.com

Prihodnji teden bodo še tekme Arsenal – Porto (0:1), Barcelona – Napoli (1:1), Atletico Madrid (Jan Oblak) – Inter (1:0) ter Borussia Dortmund – PSV Eindhoven (1:1).

V torek sta si četrtfinale priigrala Bayern, ki je s skupnim izidom 3:1 izločil Lazio, in PSG, ki je s skupno 4:1 ugnal Real Sociedad.

Četrtfinalni obračuni bodo 9. in 10. ter 16. in 17. aprila, polfinale 30. aprila in 1. maja ter 7. in 8. maja, finale pa bo v Londonu na Wembleyju 1. junija.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.