Nogomet

Boban in Maldini na klop Milana postavila nekdanjega trenerja Interja

Milano, 09. 10. 2019 12.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Burno je doganje v italijanskem AC Milanu. Po odpovedi trenerju Marcu Giampaolu je vodstvo kluba hitro poiskalo novo rešitev. Navijači so jezni in nezadovoljni z rezultati milanske ekipe, na "udaru" je tudi vodstvo kluba. Novi trener je Stefano Pioli, ki je vodil že vrsto italijanskih klubov.

Hitro se odvijajo kadrovske menjave pri italijanskem Milanu. Včeraj je vodstvo kluba, v katerem sta ključni osebi nekdanja igralca rdeče-črnih Zvonimir Boban, glavni operativec kluba in Paolo Maldini, tehnični direktor, zaradi slabih izidov odpustila trenerja Marca Giampaola. Slednji je poleti zamenjal Gennara Gattusa, a je zdržal le sedem tekem v Serie A, od tega so štirikrat izgubili. Milan je šele na 13. mestu lestvice, na omenjenih tekmah so dosegli le šest golov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Oglasili so se tudi nezadovoljni navijači, ki so "prst" uperili tudi v vodstvo kluba, ki je pod velikim pritiskom. V moštvo so vložili kar precej finančnih sredstev, rezultati pa so slabi. Na "vroč" trenerski stolček se je usedel Piolo, kar tudi ni ravno izbira po izboru navijačev. AC Milan je nazadnje osvojil naslov državnega prvaka leta 2011.

Rojen leta 1965 v Parmi, je Stefano Piolo trenersko kariero začel leta 1999. Prva izkušnja s Serie A je bila Parma leta 2006, nato je vodil več italijanskih klubov: Chievo, Palermo, Bologna, Lazio, Inter Milan in nato še Fiorentino leta 2017, nato pa je dobil odpoved. S klubom je podpisal dveletno pogodbo.

milan

lestvica

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bracobaldo
10. 10. 2019 12.31
-1
Najprej kupite kaj pametnega.
cripstoned
10. 10. 2019 10.31
+0
trenutna uprava milana ima problem s tem da hocejo zadeve spremeniti cez noc...pri velikanu kot je milan je seveda to nemogoce...ceprav ze dolgo cakamo vrnitev velikana med evropsko elitom mislim da bomo cakali se kar nekaj casa pred bo milan nazaj...trenutno je inter v vseh pogledih pred njimi enako velja za napoli, da o juventusu ne govorimo....milanu seveda zelim vso sreco ker velikan kot je milan si ne zasluzi taksnih blamaz kot si jih zadnjih nekaj sezon...srecno milan...
Malo_sutra
09. 10. 2019 19.21
+0
Vsak ki ima 5 min bo zdaj trener vcasih velikana ac milana...
Exiip
09. 10. 2019 16.59
+4
Prov sram me je da sm navijač milana...mislm kva nam počnejo...pa celo upravo treba zamenjat...začne se pri vrhu...A ta pioli je pa itak navijač interja...sramota
Mihacito
09. 10. 2019 13.50
+4
Ne pomagaaaaa nam nic. Gospod Gattuso je naredil lani z dano ekipo presezek! Mislim, da je potrebno menjat Bobana in Maldinija, ker take nakupe kot se dela je zalost..vsakotoliko pripeljejo kaj dobrega a le ta hitro vidi da v tej ekipi nima kaj poceti in si poisce primeren klub.
PieBaracus
09. 10. 2019 16.37
+2
Treba je menjati celotno upravo, s tem projektom mladi ne bo nic. Za vrh je potrebno imet v ekipi par preverjeno izkusenih igralcev, Milan pa nima niti enega