Nogomet

Bolje kot v filmu: vratar v 93. minuti zagotovil naslov španski ekipi

Murcia, 20. 05. 2019 18.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Neverjetno zgodbo je spisal vratar Yeclana v četrti španski ligi Miguel Serna. Ta je z roba kazenskega prostora v 93. minuti tekme dosegel krasen zadetek, s katerim je klubu zagotovil remi in posledično prvo mesto na koncu sezone. Razumljivo so ga nogometaši Yeclana ob osvojeni lovoriki na koncu metali v zrak kot glavnega junaka.

Yeclano se je z remijem na gostovanju pri UCAM Murcii B (2:2) okitil z naslovom v skupini 13 četrte španske lige, a bolj kot to v nogometnem svetu odmeva odločilni gol, ki ga je za končnih 2:2 zabil kar vratar Miguel Serna.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za domačine tekma ni imela bistvenega pomena, precej bolj je bila pomembna za ekipo Yeclana, ki je v zadnjem krogu branila prvo mesto. Ko je že kazalo, da bodo ostali brez naslova, jih je ob zaostanku z 1:2 v 93. minuti rešil vratar Serna. Ta se je v sodnikovem dodatku preselil v napad Yeclana in z roba kazenskega strela z lepim strelom izenačil, s čimer je poskrbel, da je Yeclano postal zmagovalec skupine 13 z osvojenimi končnimi 89 točkami.

"Gol bo za vedno ostal v zgodovini in nikoli ga ne bom pozabil. To je bila lepa nagrada, o kateri si nisem upal niti sanjati," je razlagal vratar Serna po zadetku, ki je Yeclanu prinesel lovoriko. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgra
22. 05. 2019 08.14
+1
Kako tanki je led med slabim in dobrim igralce,. Ena sama poteza , ki je lahko običajen nekontrolirani udarec po žogi in zadetek , pa se ti odprejo nebesa. Če bi še sto ali več krat hotel ponoviti ta strel , se ne bi nikoli več zgodila ta zgodba . Zato preveč krat delamo preveliko krivico tistim nogometašem , ki celo tekmo garajo in se trudijo in jim s stakim primermo potisnemo v ozadje.
Petarda10
20. 05. 2019 20.41
+7
Bravo vratar hehe