Nogomet

Bosta Antonio Conte in N'Golo Kante znova sodelovala?

Milano, 13. 07. 2020 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Strateg Interja Antonio Conte si želi v poletnem prestopnem roku v Milano pripeljati Chelseajevega N’Goloja Kanteja, poroča La Gazzetta dello Sport. Francoski vezist na Stamford Bridgeu ob menjavi generacij ne uživa več takšnega statusa kot denimo v lanski sezoni, zato so se mu pri Londončanih za pravo odškodnino pripravljeni odreči, še dodajajo italijanski mediji.

N'Golo Kante je velika želja Antonia Conteja.
N'Golo Kante je velika želja Antonia Conteja. FOTO: AP

Antonio Conte bo v poletnem prestopnem roku skušal čim bolj prenoviti ekipo, ki je v prvem delu aktualne sezone pokazala veliko, a nato v nadaljevanju doživela občuten padec v formi. Na Giuseppe Meazzo je pred dnevi prišel Achraf Hakimi, pri Interju pa si sedaj želijo, da bi Maročanu kmalu sledil še N’Golo Kante. 

Francoski vezist je kljub zrelim nogometnim letom še vedno najdražji posameznik v Chelseajevi zasedbi, Frank Lampard pa bi prejeto vsoto ob njegovi prodaji lahko namenil za še dodatno pomlajevanje ekipe, ki ga je začel ob prihodu na klubsko klop lansko poletje. Kante pod Lampardom ne uživa več statusa nedotakljivega, ker ima v zadnjem času kar nekaj težav s poškodbami, poleg tega pa angleški strateg goji način igre, ki svetovnemu prvaku iz leta 2018 ne ustreza preveč, poroča La Gazzetta dello Sport

N'Golo Kante je na portalu Transfermarkt ocenjen na 80 milijonov evrov. 

Conte si na drugi strani najbolj želi okrepiti prav vezno linijo, s katero ima letos kar nekaj težav, zato se zdi, da bi se morebitni prestop lahko za obe strani izkazal kot zadetek v polno. Conte in Kante sta pri Chelseaju že dobro sodelovala, zato se navijačem Interja ni treba bati, da se Francoz ne bi uspel vključiti v sistem igre. Po drugi strani pa bi lahko Chelsea ob odhodu 29-letnika pripeljal Kaia Havertza, ki se ga z Londončani povezuje že kar nekaj časa in ki prav tako ne bo ravno poceni.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

XYpoco
13. 07. 2020 11.40
+0
Težava Conteja je samo neomejeno forsiranje italjanskih "nogometašev" tipa Candreva, Gagliardini in še ostali odpad Valero, Vecino ki so primerni za NK Kresnice za 20 min drugega polčasa. Naslednjo sezono po prihodu vseh okrepitev se bo pa videlo ali je težava v Conteju in njegovi postavitvi in izboru igralcev ali je težava nekje drugje.
borjac
13. 07. 2020 10.46
+1
Po željah trenerja Contija, bo Inter porabil ogromno denarja za okrepitve po njegovi izbiri, vendar kaj se bo zgodilo ko rezultatov ne bo ?? trener bo odšel , za njim pa razsulo, trener , ki je že sedaj dobil kar precej okrepitev in ni dosegel nič, je bolje da ODIDE iz INTERJA, naj pripeljejo trenerja, ki bo z že sedaj odličnim kadrom kaj dosegel in ne samo zahteval nove in nove igralce, primer Eriksena, vrhunski igralec pa Contiju ni všeč in ga skoraj ne uporablja, pravi, da zato "ker se ne vklaplja v njegove sheme" to je zame slab trener če ni sposoben uporabiti takega igralca, kaj pa če bi mu pripeljali Messija , bi se tudi ne vklapljal v njegove sheme ?? dober trener dobrega igralca uporabi , če ga ne uporabi potem je to slab trener.
KeepTheBlueFlagFlyHigh
13. 07. 2020 11.02
-1
Ne bluzi, Conte je vrhonsunski trener z zelo dobro izpeljano taktiko. Če boste hoteli kaj doseči bo pač po njegovo. Ima poseben obrambni sistem z 3 centralnimi branilci in 2 wing backoma. In ko bo imel prave igralce bodo rezultati prišli. Takda ga le poslušat ne pa samo jamrat.
samomojemnenje
13. 07. 2020 12.58
+0
Samo res, kam je padel Eriksen. Od top igralca, zanj se je zanimal tudi Real, zdaj pa sedi na klopi v Interju.
KeepTheBlueFlagFlyHigh
13. 07. 2020 13.09
-1
glavni Baja
13. 07. 2020 14.18
-1
da je Conte biv dober, bi ga v "vašem" klubu obržali, tko ga je pa šutnu Abramović . Komaj čakam, da ga še šutnejo iz IM1908.
KeepTheBlueFlagFlyHigh
14. 07. 2020 09.03
+1
Pri nas je v svoji prvi sezoni dobil naslov, Abramovič pa itak šutne dobre pa slabe, po leto 2012 ko smo dobili LP trener ni preživel niti do naslednjega leta