SP v nogometu 2022

Brazilci v izločilne boje v Katarju brez Jesusa in Tellesa

Doha, 03. 12. 2022 17.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilska nogometna reprezentanca v izločilnih tekmah letošnjega svetovnega prvenstva v Katarju ne bo mogla računati na napadalca Gabriela Jesusa in bočnega branilca Alexa Tellesa, so danes sporočili iz tabora petkratnih svetovnih prvakov.

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus FOTO: AP

Gabriel Jesus in Alex Telles sta si na petkovi tekmi zadnjega kroga skupinskega dela proti Kamerunu poškodovala koleno v drugem polčasu in zavoljo tega predčasno zapustila igrišče. Brazilski reprezentančni zdravnik Rodrigo Lasmar je po današnjih podrobnih zdravniških pregledih dejal, da Jesusa čaka vsaj enomesečno okrevanje, medtem ko bo Telles bržkone moral na operativni poseg.

Brazilska izbrana vrsta je kljub petkovemu porazu proti Kamerunu z 0:1 osvojila prvo mesto v skupini G, potem ko je premagala Srbijo z 2:0 in Švico z 1:0.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na zadnjih dveh tekmah proti Švici in Kamerunu je zaradi zdravstvenih težav manjkal tudi prvi zvezdnik Neymar, ki pa bo bržkone nared za ponedeljkovo tekmo osmine finala proti Južni Koreji. Pod velikim vprašajem je nastop bočnega branilca Alexa Sandra, medtem ko bo Danilo, ki so ga prav tako pestile zdravstvene težave, bržkone nared za bližnji dvoboj z azijsko izbrano vrsto.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.