Nogomet

Carragher o razvajenemu Pogbaju: Ni ga dovolj v hlačah

London, 27. 09. 2018 09.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jaime Carragher je podal svoj pogled na zelo pereče vprašanje, ki v zadnjem obdobju polni medijske stolpce na Otoku. V primerjavi z nekaterimi, ki odločno zagovarjajo Paula Pogbaja v zadevi 'spor z Josejem Mourinhom', je nekdanji odlični branilec Liverpoola odločno stopil v bran portugalskemu strokovnjaku.

"Dovolj mi je razvajenih mulcev, ki se ne zavedajo svojega položaja znotraj moštva. Veliko preveč, dragi novinarji, opevate igre in vlogo Paula Pogbaja v vrstah Manchester Uniteda, ko pa je jasno, da mu razumevanje nogometne igre očitno predstavlja velike preglavice," je brez dlake na jeziku za britanski Sky Sports o vlogi in učinku vezista 'rdečih vragov' med drugim dejal nekdanji odlični branilec Liverpoola Jaime Carragher in hkrati stopil v bran Joseju Mourinhu, potem ko se je slednji po nič kaj prijetnem soočenju s francoskim reprezentančnim vezistom na treningu po bolečem porazu z nižjeligašem Derbyjem Countyjem v ligaškem pokalu vnovič znašel na naslovnih straneh senzacij lačnih otoških tabloidov.

Nekdanji branilec Liverpoola Jaime Carragher je v zadevi Mourinho – Pogba stopil v bran prvemu.
Nekdanji branilec Liverpoola Jaime Carragher je v zadevi Mourinho – Pogba stopil v bran prvemu. FOTO: AP

Tudi če Mourinho odide ...
V nadaljevanju je Carragher izpostavil dejstvo, da morebitna odstavitev Joseja Mourinha ne bi prinesla izboljšanja v Pogbajevih predstavah. "Tudi če Mourinho odide, ne boste videli 'novega' Pogbaja. Ni tako dober, kot se morda zdi navzven. Čeprav se mnogi klubi potegujejo za njegove usluge, sem prepričan, da ne bi predstavljal dodane vrednosti. Predvsem zaradi svoje sebičnosti, Paul ni moštveni igralec," je šel še korak dlje nekdanji angleški reprezentančni branilec.

"Jose ni kar tako odvzel kapetanskega traku Pogbaju. Zagotovo je imel tehten razlog za omenjeno dejanje. Navsezadnje poznamo primer iz londonskega Chelseaja, kjer je svoj čas zelo uspešno deloval prav Jose Mourinho, ki po nekoliko slabši sezoni ni niti pomislil, da bi odvzel kapetanski trak Johnu Terryju. Zato ker je bil John vedno timski igralec, kar Pogba preprosto ni. Moral bo odrasti, v tem trenutku ga ni dovolj v hlačah."


 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hellsrael
27. 09. 2018 12.34
+5
Prav ima. Pa tudi gl3de na znesek pogbaja ni pokazal prakticno nic
rajc776
27. 09. 2018 11.02
+19
Res je mulc razvajen
Bigbadjohn
27. 09. 2018 10.22
+15
Mogoče so mu pa hlače prevelike...