Nogomet

Carvajal presenetil: Lopetegui je najboljši trener, zmanjkalo mu je sreče

Madrid, 06. 11. 2018 10.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Desni bočni branilec madridskega Reala Dani Carvajal je z izjavo, da je Julen Lopetegui najboljši trener, ki ga je imel v dozdajšnjem delu kariere, dvignil nemalo prahu v Španiji in obenem poskrbel za številne posmehljive komentarje na družbenih omrežjih.

"Zame osebno je Julen Lopetegui najboljši trener, ki bi si ga želel v dozdajšnjem delu kariere. Na veliko žalost mu je zmanjkalo malce sreče, kar je eden od glavnih pogojev, če želiš biti uspešen v Realu," je med drugim dejal Dani Carvajal, eden od glavnih akterjev 'galaktikov' pri osvojitvi štirih naslovov evropskega klubskega prvaka v zadnjih petih sezonah.

"Način, kako on vidi nogomet, njegov pristop k vodenju moštva in slačilnice kot takšne, je nekaj, kar nam je skupno. To sem dejal, še preden je zasedel trenersko mesto pri Realu, in to bom govoril tudi v prihodnje. Vse dokler ne bo prišel nekdo, ki bo boljši od Julena," je na začudenje mnogih privržencev 13-kratnih evropskih klubskih prvakov še pristavil desni bočni branilec Madridčanov.

Po besedah desnega bočnega branilca Reala Danija Carvajala je nekdanji strateg 'belega baleta' Julen Lopetegui najboljši trener, ki ga je imel v dozdajšnjem delu kariere.
Po besedah desnega bočnega branilca Reala Danija Carvajala je nekdanji strateg 'belega baleta' Julen Lopetegui najboljši trener, ki ga je imel v dozdajšnjem delu kariere. FOTO: AP

Spomnimo: Lopetegui je 'pet pred dvanajsto' zapustil selektorsko klop španske nogometne izbrane vrste na svetovnem prvenstvu v Rusiji in se lotil klubskega trenerskega izziva pri aktualnih evropskih klubskih prvakih. V želji, da način igre iz 'furije' prenese na Santiago Bernabeu, mu že od samega začetka ni uspevalo. Ravno nasprotno, Luka Modrić, Gareth Bale in druščina so iz tekme v tekmo tonili vse globlje. Do 'vrhunca', ki je tudi pri 'potrpežljivem' predsedniku Reala Florentinu Perezu izbil dno, z visokim porazom na nedavnem el clasicu proti Barceloni (1 : 5).

Vajeti vodenja moštva je pred dnevi (začasno) prevzel nekdanji član Reala Santiago Solari.  

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

poserjemsenavas
06. 11. 2018 16.09
+2
karvahal naj raje govori na igrišču, ne pa izven njega
ehjaehja
06. 11. 2018 12.18
-8
Tu pa res nekaj ne štima,kaj so se začeli igralci drogirat?ni enotnosti vsak govori nekaj po svoje preveč nesoglasij
botihh
06. 11. 2018 13.31
+4
tk je blo vedn to so sam posledice vara u La Ligi
ehjaehja
06. 11. 2018 13.47
-8
Smo vidli posledico vara v pokalu kjer ste po sodnikovi napaki dali gol v zadnji minuti proti LEONESI,da pride var še v pokal in ligo prvakov ne osvojite nikoli več nič:)