Nogomet

Če Hazarda Chelsea ne bo spustil, si Zidane v Realu želi Felipeja Andersona

Madrid, 21. 03. 2019 17.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ni skrivnost, da si trener Real Madrida Zinedine Zidane v svojih vrstah močno želi belgijskega zvezdnika Edena Hazarda. A ker je njegov odhod iz Chelseaja precej otežen zaradi kazni trgovanja Londončanov, si je Francoz že omislil nadomestilo, in sicer Felipeja Andersona. Ta trenutno brani barve West Hama.

Felipe Anderson (desno) se je znašel na alternativnem seznamu želja Zinedina Zidana.
Felipe Anderson (desno) se je znašel na alternativnem seznamu želja Zinedina Zidana. FOTO: AP

Po poročanju britanskega Sky Sports si je povratnik na klopi madridskega Reala Zinedine Zidane že izbral novo tarčo, v kolikor prestop Edena Hazarda iz Chelseaja v Real pade v vodo. To je napadalec West Hama Felipe Anderson, za katerega bi Real moral odšteti okoli 75 milijonov evrov. 25-letnik je sicer v West Ham pred to sezono prestopil iz Lazia za 38 milijonov evrov, v tej sezoni pa je na 35 tekmah dal devet zadetkov, dodal pa je še pet podaj.

Medtem prav Sky Sports piše, da je Chelsea že zavrnil prvo ponudbo Reala za Hazarda, ki je znašala 70 milijonov evrov. Real bo tako moral (bojda konkretno) dvigniti ponudbo, če želi Belgijca, Chelsea pa ga bo zaradi kazni in prepovedi trgovanja še toliko bolj stežka dal stran. Hazardu se sicer pogodba z modrimi izteče junija 2020, zaenkrat pa še ni pokazal želje po podpisu nove, saj si tudi sam močno želi prestopiti v Real.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mariomandzukic
23. 03. 2019 11.32
+0
Sam Hazarda ne.. Dober igralec ampak dalec od top 5 nogometasev.. Pa velik premalo zabija
Trend01
21. 03. 2019 18.16
+7
To so angleške "bučke" na kvadrat. Anderson? Pa kdo je to? V angleški ligi je šele 28. strelec. 8 golov in 4 podaje, oz. v vseh tekmovanjih na 35ih tekmah: 9 golov in 5 asist. In bo igral za Real. Resno? Igra kot LW. Enako kot Vinícius Júnior, Asensio, Rodrygo... Poleg tega ima Real že 3 igralce izven EU + Bale + Rodrygo + Militão. Dva, Casemiro in v kratkem tudi Valverde, bosta lahko zaprosila za špansko državljanstvo (dvojno). To enostavno pomeni, da za Andersona ni prostora. Kakor tudi ne za Jamesa Rodrígueza.