Nogomet

Celjski Interblock

Celje, 10. 06. 2008 16.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši ljubljanskega Interblocka bodo evropske tekme igrali na stadionu Arena Petrol v Celju.

Joc Pečečnik bo z Interblockom gostoval na celjski Areni Petrol.
Joc Pečečnik bo z Interblockom gostoval na celjski Areni Petrol. FOTO: Damjan Žibert

Nogometaši MIK CM Celja v prihodnji tekmovalni sezoni ne bodo igrali v evropskih tekem, kljub temu pa se bodo lahko ljubitelji nogometa v mestu ob Savinji uživali v tekmah pokala Mednarodne nogometne zveze (UEFA). Za to bodo poskrbeli igralci šišenskega Interblocka, ki bodo domače tekme igrali v Celju.

Mednarodna nogometna zveza (UEFA) je že potrdila, da Ljubljančani lahko igrajo v Celju, kluba pa morata sedaj le še uskladiti zadnje malenkosti.

Prašnikarja ne bo v Celje

Nemški Energie Cottbus, katerega trener je nekdanji celjski strateg Bojan Prašnikar, kljub prvotnemu dogovoru ne bo gostoval v Areni Petrol. MIK CM Celje in omenjeni nemški bundesligaš naj bi se na največjem slovenskem stadionu srečala 24. julija, vendar, zaradi spremembe pripravljalne baze Cottbusa, srečanja ne bo. Prašnikar je sprva del priprav za novo sezono želel opraviti v Sloveniji, a bo Cottbus svojo formo pilil v predmestju Münchna. Celjski ljubitelji nogometa bodo kar se mednarodnih tekem tiče vseeno prišli na svoj račun, saj bo 6. avgusta v Areni Petrol gostoval angleški premierligaš Bolton.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.