Nogomet

Chelsea še čaka na prvo zmago, Leicester iz Londona s točko

London, 18. 08. 2019 20.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Chelseaja so po neuspehu med tednom, ko so v Istanbulu izgubili tekmo evropskega superpokala, na Stamford Bridgeu pričakali nogometaše Leicester Cityja. Po napaki Wilfrieda Ndidija v uvodnih minutah srečanja je Chelsea kmalu povedel, imel v prvem polčasu še kar nekaj priložnosti, a bil v nadaljevanju srečanju povsem neprepoznaven, kar je z zadetkom v drugem polčasu kaznoval prav Ndidi in svojemu klubu priboril točko. 

Tammy Abraham je bil ob vstopu v igro deležen stoječih ovacij.
Tammy Abraham je bil ob vstopu v igro deležen stoječih ovacij. FOTO: AP

Frank Lampard, ki je bil s strani privržencev Chelseaja deležen bučnega sprejema, bo moral na prvo zmago na klopi svojega kluba, ko je govora o tekmah Premier League, še počakati. Njegovo moštvo je po zelo solidni predstavi v prvem polčasu v nadaljevanju povsem odpovedalo. Že v 7. minuti je svoj  prvi zadetek v majici Chelseaja dosegel mladi Mason Mount, ki je izkoristil nespretnost Wilfrieda Ndidija. Mount bi lahko svoj izkupiček kmalu podvojil, a je bil njegov strel z glavo premalo natančen, N’Goloju Kanteju pa je veselje z drsečim štartom v zadnjem trenutku preprečil izkušeni Christian Fuchs. Končni rezultat 1:1 bo celo manj razveselil gostujoče nogometaše, ki so bili v drugem polčasu veliko boljši tekmec. Najprej so v 67. minuti izenačili preko Ndidija, ki je z glavo zadel po predložku iz kota, kasneje pa so imeli preko Jamesa Maddisona, Jamieja Vardyja in Yourija Tielemansa celo priložnost za zmago, a jih nogometaši iz osrednje Anglije niso izkoristili. 

tekma

rezultati

lestvica

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

blazter
20. 08. 2019 08.58
+2
Ne igrajo slabo, zabiti je še treba.
KeepTheBlueFlagFlyHigh
20. 08. 2019 18.26
+1