Nogomet

Človek, ki je poskrbel za nakupe Salaha, Van Dijka in Alissona, zapušča Liverpool

Liverpool, 10. 11. 2021 19.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
3

Športni direktor nogometašev Liverpoola Michael Edwards bo po koncu sezone zapustil Anfield, je sporočil klub iz Premier League. Edwards je bil ključna osebnost v uspešnih nakupih kluba, vendar 42-letnik prekinja desetletno sodelovanje, saj si želi nov izziv.

"Vedno sem načrtoval, da bom svoj čas v enem klubu omejil na največ deset let, všeč mi je bilo delati tukaj, vendar verjamem, da so potrebne spremembe. Mislim, da je to dobro za delavca in delodajalca. V času, ko sem bil tukaj, smo spremenili veliko stvari, upam, da na bolje. Nekdo nov vedno prinese drugačno perspektivo, nove ideje," je – tako poroča francoska tiskovna agencija AFP – dejal Edwards, ki ga angleški mediji že povezujejo z novim bogatim angleškim klubom Newcastlom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Edwards je v Liverpool pripeljal igralce, kot so Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Fabinho in Alisson Becker. Ti so postali jedro ekipe, ki je osvojila naslova v Ligi prvakov in Premier League. Nov športni direktor kluba bo postal Julian Ward, trenutno Edwardsov pomočnik.

Salah in Van Dijk
Salah in Van Dijk FOTO: AP
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flamengo
11. 11. 2021 08.31
+1
Vso srečo na novi poti in hvala za vse :)
ŠTELJO
10. 11. 2021 21.32
+1
denar, denar in še enkrat denar
Debely
10. 11. 2021 21.01
+1
Ne! Ne gre v Newcastle, ampak v Leipzig. To se ve že nekaj časa.