Nogomet

Coman teden dni po operaciji srca že na treningu

München, 24. 09. 2021 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kingsley Coman, 25-letni vezist münchenskega Bayerna, je že po tednu dni od operacije na srcu zaradi aritmije opravil prvi lažji trening. Francoski reprezentant za prihajajočo tekmo Bundeslige še ne bo na voljo trenerju Julianu Nagelsmannu, vendar so v taboru nemških državnih prvakov veseli, da je z mladeničem vse v redu in je znova v "pogonu".

Kingsley Coman
Kingsley Coman FOTO: AP

Nogometaša münchenskega Bayerna Kingsleyja Comana so zaradi srčne aritmije operirali prejšnji teden. Operacija je uspela, trener Bayerna Julian Nagelsmann pa je takrat pojasnil, "da je njegov srčni utrip imel rahlo motnjo, zaradi katere je imel včasih težave z dihanjem. Z EKG-jem smo ga nekaj časa spremljali, nato pa smo se odločili za operacijo."

Dobra novica je dejstvo, da se je 25-letni francoski reprezentant, ki je v nacionalnem dresu zbral 34 nastopov in dosegel pet golov, že v četrtek vrnil na trening Bayerna. To novico so sporočili na uradnem klubskem Twitterju.    

"King (Coman) je spet v pogonu. Veseli smo, da je znova na igrišču," je dejal trener Nagelsmann. Coman še ne bo na voljo za današnjo tekmo Bayerna, ki se bo v gosteh pomeril z moštvom Greuther Fürtha. Bayern si po petih odigranih tekmah Bundeslige deli prvo mesto na lestvici z Wolfsburgom, obe moštvi sta zbrali po 13 točk (oboji so zbrali po štiri zmage in remi). Pri Bavarcih z goli blesti Robert Lewandowski, saj jih je v državnem prvenstvu dosegel že sedem. Bayern ima tudi lepo razliko v danih in prejetih golih (20:4), Wolfsburg pa je v tem elementu, posebej kar se tiče napada, precej skromnejši (7:2).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Liga prvakov
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mother Russia
24. 09. 2021 14.48
+5
Ma, to je Bayern! Igralci z dušo in telesom nastopajo za ta klub!
Petarda10
24. 09. 2021 08.05
-5
verjetno trenutno najslabsa liga
Definbahija
24. 09. 2021 08.32
+4
Mother Russia
24. 09. 2021 21.07
-1
Nemška liga da naj bi bila slabša od Francoske? Nekdo je vzel napačna zdravila, pa to...