Nogomet

Coman se je moral opravičiti: namesto z audijem na trening v mclarnu

München, 18. 04. 2020 09.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Krilni napadalec münchenskega Bayerna Kingsley Coman se je opravičil delavcem podjetja Audi, ki je eden glavnih pokroviteljev bavarskega kluba. Razlog? 23-letni Parižan se je na trening pripeljal z avtomobilom iz svoje osebne garaže in ne s "službenim" audijem, ki po pogodbi pripada vsem nogometašem članske ekipe.

 

Coman (na fotografiji desno) je napovedal tudi obisk Audijeve tovarne v Ingolstadtu.
Coman (na fotografiji desno) je napovedal tudi obisk Audijeve tovarne v Ingolstadtu. FOTO: AP

Kingsley Coman se je na trening Bayerna pripeljal s športnim McLaren 570s Spiderjem in tako prekršil klubska pravila, ki velevajo, da se nogometaši na treninge pripeljejo s službenimi audiji. 

Omenjeno podjetje je med največjimi pokrovitelji kluba in tudi 8,33-odstotni lastnik bavarskega ponosa, a kljub temu so nekateri nogometaši, ne le Coman, v zadnjih mesecih oziroma letih na trening prišli z lastnimi avtomobili. Tabloid Bild je januarja celo poročal, da je klub svojim varovancem zagrozil s kaznijo v višini 50.000 evrov. 

Podpisoval bo avtograme in delil dobrote
"Rad bi se opravičil klubu in Audiju, ker se na trening nisem pripeljal s službenim avtomobilom," je Bild citiral Comana. "Moj audi je imel poškodovan znanji del enega od zunanjih ogledal. Kljub temu je bila to napaka, ki jo priznavam," je nadaljeval 23-letni francoski reprezentant, ki namerava v opravičilo obiskati tudi tovarno v Ingolstadtu. Bild sicer poroča, da kazni s strani kluba ne bo dobil.

"Da bi se odkupil za mojo napako, bom takoj, ko bo mogoče, obiskal Audijevo tovarno v Ingolstadtu in podpisoval avtograme ter delil dobrote zaposlenim," je napovedal pariški zvezdnik.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Župnik
18. 04. 2020 15.38
-1
Ne vem če je tu glih ogledalo krivo. Kaj pravite?
Trend01
18. 04. 2020 10.36
+8
Imajo srečo, da ni glavni sponzor Kia. Pa čeprav je "Stinger" - uauu avto. Ali Renault, Dacia, Hyundai...
Trend01
18. 04. 2020 11.01
+15
Sicer ga pa ga treba razumet, da je zmeden. Ima še Audi R8 V10 Plus, Mercedes GLE Coupe AMG. Pri seveda "službenem" Audiju in in že omenjenem McLarnu. Pri 23-ih letih. Ja, ubogi nogometaši. In potem jim za časa koronavirusa nekoliko zmanjšajo plačo. Oni pa v jok!