Nogomet

Di Maria zaradi ropa predčasno zapustil igrišče

Pariz, 15. 03. 2021 09.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Potem ko je argentinski nogometaš in član slovitega PSG prejel sporočilo o domnevnem ropu v njegovem domovanju, se je umaknil z igrišča. Sporočilo mu je posredoval trener Pochettino, v igro pa je vstopil Leandro Paredes.

PSG je v nedeljo izgubil na domači zelenici proti Nantesu z 1:2 in tako zapravil priložnost, da bi se zavihtel na prvo mesto lestvice v francoski ligi. Po sedmem prvenstvenem porazu v sezoni in četrtem na domačih tleh je drugi na lestvici, za prvouvrščenim Lillom pa zaostaja za tri točke.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Po tekmi izid vsekakor ni bil točka pogovora, temveč novica o ropu doma Angela Di Marie, in sicer v njegovi rezidenci Neuilly-sur-Seine. V tem času so bili ostali člani družine doma. Potem ko je športni direktor PSG Leonardo glavnega trenerja Mauricia Pochettina obvestil o dogodku, je Argentinec v 62. minuti zapustil igrišče. Incident naj bi se zgodil tudi pri igralcu Marquinhosu

Angel Di Maria, PSG
Angel Di Maria, PSG FOTO: AP

Pozornost igralcev je bila tako vsekakor usmerjena v dobrobit soigralcev. "Ne gre za izgovor, vendar je dejstvo, da jim je energija padla," je po tekmi dejal Pochettino. Poleg tega je še povedal, da so se po tekmi pogovarjali predvsem druge stvari, ne pa razpravljali o omenjenem porazu. 

Omenjeni incident sicer ni prvi za argentinskega zvezdnika, saj je imel težave z vsiljivci tudi kot član Manchester Uniteda.

Koronavirus pasica november


KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

U4
15. 03. 2021 19.18
+0
Verjetno so iskali harmoniko iz filma " Ko to tamo peva ".
motorist_mb
15. 03. 2021 13.43
+1
Zato je včeraj trener leto z njim v slačilnico 😁
Uroš
15. 03. 2021 09.39
-11
Ja in? A je še na lov za roparjem ali kaj?
mr.puff puff
15. 03. 2021 10.01
+16
Drgac je bla druzina doma ane brihta...verjetno ga je skrbel kaj je z njimi..
Hej Slovani
15. 03. 2021 13.15
+5
Pusti ti Uroša, on bi igral dalje futbal, kot da se ni nič zgodilo!

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.