Nogomet

Diallo od zdaj tudi uradno član Manchester Uniteda

Manchester, 07. 01. 2021 20.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
3

Iz angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda so sporočili, da so zaključili prestop Amada Dialloja, ki se k njim seli iz Atalante. Osemnajstletni krilni nogometaš iz Slonokoščene obale je podpisal pogodbo do leta 2025 z možnostjo podaljšanja še za eno sezono.

Pri Manchester Unitedu so po dogovoru in podpisu pogodbe vložili prošnjo, da nogometašu izdajo delovni vizum, ko ga bo dobil, se bo pridružil ekipi.

"Spremljamo ga že nekaj časa. United ima ponosno zgodovino razvijanja mladih igralcev in nobenega dvoma ni, da lahko Amad Diallo pri nas uresniči svoj potencial," je dejal trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer in dodal: "Potreboval bo čas, da se prilagodi, toda njegova hitrost, pregled nad igro in fantastične sposobnosti preigravanja mu bodo pri tem pomagali. Je igralec z vsemi lastnostmi, ki so potrebne, da bi bil pomemben igralec Manchester Uniteda v prihodnjih letih."

"To so bile moje sanje. Imel sem čas, da se na to potezo pripravim tako fizično kot psihično, še naprej bom poskušal narediti vse, da se nekoč pojavim v ekipi tega fantastičnega kluba," pa je bil po podpisu vzhičen Diallo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
08. 01. 2021 14.07
-1
Gunar pametno kadruje ... se Pogbaja se znebi pa bo.
cripstoned
08. 01. 2021 10.28
+0
united se bo najbolj okrepil ko se bo znebil pogbaja in lingarda ki nista za united se manj pa za anglesko ligo...pravtako se najbolj omenja prihod haalanda...sancho naj bi zdaj bil druga opcija prva je pa postal haaland...in tudi sam sem mnenja da bi za haalanda in njegov razvoj bil odhod v anglesko ligo...k unitedu ali pa liverpoolu...
jodr
08. 01. 2021 09.47
-1