10°C

Državni prvaki napad okrepili z Romanom Bezjakom

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
J.K. /
KOMENTARJI
0
NK Celje, slovenski državni prvak, je potrdil prihod občasnega članskega reprezentanta Romana Bezjaka, ki se v staro jato na stadion Z'dežele vrača po več kot osmih letih.

Bezjak (levo) je preteklo ligaško sezono sklenil v vrstah Olimpije ravno na celjski zelenici, kjer so "grofje" z remijem (2:2) osvojili zgodovinski prvi državni naslov.
Bezjak (levo) je preteklo ligaško sezono sklenil v vrstah Olimpije ravno na celjski zelenici, kjer so "grofje" z remijem (2:2) osvojili zgodovinski prvi državni naslov.FOTO: Damjan Žibert

"ROMAN BEZJAK JE DOMA!"so navdušeno objavili pri NK Celje. 31-letni napadalec Roman Bezjak se v knežje mesto vrača po več kot osmih letih, ko je Celje zapustil ob prestopu v bolgarski Ludogorec. Nato se je preizkušal tudi pri Rijeki na Hrvaškem, pri Darmstadtu v Nemčiji, Jagiellonii na Poljskem in APOEL Nikoziji na Cipru.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nazadnje je nosil dres ljubljanske Olimpije, s katero je ravno na "domači" stadion Z'dežele v pretekli sezoni izgubil boj za državni naslov proti Celjanom, pogodba pa mu je nato potekla. Zdaj se bo kot prost igralec priključil izbrancem trenerja Dušana Kosića, za katerimi ni najboljši uvod v novo sezono, v kateri so že izgubili tudi dva vidna posameznika šampionske ekipe, prvega strelca Daria Vizingerja in kapetana Mitjo Lotriča.

Izkušnje iz Lige prvakov in Lige Evropa
V sedmem krogu Prve lige Telekom Slovenije prvake ta konec tedna sicer čaka ravno gostovanje pri ljubljanski Olimpiji, ko bo imel Bezjak priložnost za svoj "drugi debi" v celjskih barvah. Celje je zapustil s 137 odigranimi tekmami in 39 zadetki kot osmi najboljši strelec v ligaški zgodovini kluba.

"Z izkušnjami iz Lige prvakov in Lige Evropa. Roman, dobrodošel nazaj domov!"so nogometaša, ki bo oblekel dres s številko devet, pozdravili prek uradnih kanalov kluba.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pasica koronavirus oktober