Nogomet

Dybala bo zaradi poškodbe kolena izpustil superpokalni obračun

Torino, 11. 01. 2021 16.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Iz torinskega kluba Juventus so sporočili, da se je argentinski napadalec Paulo Dybala poškodoval na zadnji ligaški tekmi z Sassuolom, zato ga ne bo na za Juventus zelo pomembnih tekmah: derbiju z Interjem in superpokalni tekmi z Napolijem. Po prvih informacijah bo Dybala zaradi poškodbe kolena odsoten približno tri tedne.

Paulo Dybala bo izpustil superpokalno tekmo, če pa bo okrevanje potekalo gladko, bo nared za februarsko tekmo Lige prvakov s Portom.
Paulo Dybala bo izpustil superpokalno tekmo, če pa bo okrevanje potekalo gladko, bo nared za februarsko tekmo Lige prvakov s Portom. FOTO: AP

Zaradi poškodbe vezi v kolenu bo Dybala miroval 15–20 dni, so v novici na uradni spletni strani kluba potrdili pri Juventusu. "To jutro je Dybala opravil zdravniški pregled, ki je pokazal lažjo poškodbo notranje stranske vezi levega kolena. Predviden čas okrevanja je 15–20 dni," so zapisali pri serijskemu italijanskemu državnemu prvaku. Skoraj tritedenska odsotnost pa pomeni, da Dybala ne bo mogel pomagal Juventusu na zelo pomembni tekmi Serie A z Interjem v gosteh (17. januarja), izpustiti pa bo moral tudi superpokalni obračun z Napolijem (20. januarja). 

Dybala je zelenico zaradi poškodbe moral zapustiti že v prvem polčasu obračuna s Sassuolom. Tekmo je sicer Juventus ob igralcu več dobil s 3:1, med strelce pa se je z izjemnim zadetkom vpisal tudi Cristiano Ronaldo. Ta je po številu zadetkov med poklicnimi nogometaši tako izenačen z Josefom Bicanom (759 zadetkov). Zdaj je skupaj z legendarnim Čehom na vrhu lestvice najboljših strelcev vseh časov. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

encylolek10
12. 01. 2021 08.13
Dybala pojdi v city
Vladimir.Krutov
11. 01. 2021 17.46
+0
Ni panike tu je bog alah in buda kiruši rekorde.....sam nekdo mu more podati.....jaz ne znam preigravat in asistirat....