Nogomet

Eduardo z zelenic 15 mesecev?

Zagreb, 07. 03. 2008 09.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Eduardo da Silva bo z nogometnih igrišč morda odsoten precej dlje, kot je bilo pričakovati.

Sprva se je govorilo, da bo hrvaški reprezentant Eduardo z zelenic odsoten "le" pol leta, kar je pomenilo, da bo izpustil tudi letošnje evropsko prvenstvo, zdaj pa so nekateri zdravniki dejali, da bi okrevanje lahko trajalo tudi 15 mesecev.

Eduardo da Silva
Eduardo da Silva FOTO: Reuters

Eduardo je na tekmi proti Birminghamu pri grobem posredovanju Martina Taylorja utrpel zlom gležnja. "Nekateri zdravniki so mi rekli, da bom okreval pol leta, nekateri devet mesecev, zdaj pa nekateri govorijo celo o 15 mesecih," je za Jutarnji list povedal Eduardo. Kljub hudi poškodbi 25-letni nogometaš nima namena sprožiti pravnega postopka proti Taylorju. "Tudi če bi bil prepričan, da je šlo za namerno poškodbo, se za tožbo ne bi odločil. Je preprosto pretežko dokazljivo," je še dejal Eduardo.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jixy17
07. 03. 2008 12.35
Še večja neumnost je to da govorite o zlomu gležnja, kakšen gleženj gospod novinar ni čudno da imate potem komentarje od takih kot je warezowc ki zaradi tega ker ne mara nekega naroda klati neumnosti. Vsak vrhunski športnik se požvižga na denar od zavarovalnice njemu je na prvem mestu delati tisto zaradi česa se je odrekal veliko stvarem v primeru eduardo je to igranje nogometa...
warezovc@email.si
07. 03. 2008 10.28
koga boli mawc za tega papka. vazn je da cola od zavarovalnice, ostalo je pa tkoaltko nezanimiv. ZLOM NOGE, waw! mogoce celo nebo prezivel..
pkranjc@siol.net
07. 03. 2008 10.19
Eduardo o Taylorju sploh ni komentiral, tak da nevem, kje na poptv te neumnosti pobirate! Prav tako ste tisto o 15 mescih narobe interpretrali. Glavno, da je senzacionalno, mar ne?