Nogomet

Tudi legendarni Figo pozval k upoštevanju navodil in priporočil glede koronavirusa

Solleftea, 03. 04. 2020 16.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Številnim znanim imenom iz sveta športa, ki pozivajo k ustreznemu in odgovornemu ravnanju začasa pandemije koronavirusa, se je pridružil tudi upokojeni nogometni zvezdnik Luis Figo. Portugalec je pretresen nad stanjem v Italiji in Španiji, kjer je preživel večino svoje nogometne kariere, zato je ljudi pozval k upoštevanjem navodil Svetovne zdravstvene organizacije.

"Pozdravljeni, sem Luis Figo. Večino kariere sem preživel v Španiji in Italiji, moj zadnji klub je bil Inter iz Milana. Lahko si predstavljate, kako pretresen sem, ko vidim, kako je koronavirus prizadel deželi, ki ju imam rad," je v nagovoru iz domačega okolja preko družbenih omrežij sporočil Luis Figo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Srce parajoče je videti toliko okuženih in mrtvih v teh dveh državah. Tukaj sem, da tiste, ki si boste ogledali ta video posnetek, še posebej tiste, ki živite v državah, ki niso tako zelo močno prizadete, prosim, da sledite navodilom in priporočilom Svetovne zdravstvene organizacije," je zaključil nekdanji nogometaš Barcelone in Real Madrida, ki z nogometom ostaja tesno povezan, saj v Uefi deluje kot svetovalec.

Luis Figo
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samomojemnenje
04. 04. 2020 15.48
-3
Izdajalec. Upam, da mu je teknila svinjska glava, ki jo je dobil za darilo na Camp Nou.
ehjaehja
04. 04. 2020 16.00
+3
hehe nepozaben dan ko je podpisal za real😊😊👑👑👑💪
cripstoned
04. 04. 2020 17.19