3°C

Optimistična napoved: finale kraljevega pokala z gledalci?

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
STA M.J. /
KOMENTARJI
24
Predsednik španske nogometne lige Javier Tebas je dejal, da je optimističen in prepričan, da si bodo finale španskega pokala lahko ogledali tudi gledalci na stadionu. Finale kraljevega pokala iz lanske sezone je predviden 3. aprila, tedaj še brez gledalcev, dva tedna pozneje pa bo letošnja finalna tekma med Barcelono in Athleticom Bilbaom.

Javier Tebas, La Liga
Javier Tebas, La LigaFOTO: AP

Obe tekmi sta predvideni na La Cartuji v Sevilli, 3. aprila bo dvoboj med Athletic Bilbaom in Real Sociedadom. Prvi mož španske nogometne lige Javier Tebas je po poročanju francoske tiskovne agencijeAFP dejal, da na prvi finalni pokalni tekmi, ki bi morala biti že lani, še ne bo gledalcev. "Pripravljamo se na možnost, da bi bila finalna tekma 17. aprila pred gledalci, v letu dni pandemije smo se že veliko naučili in upamo, da bi lahko v tretjem tednu aprila na stadionu že zapolnili določen odstotek tribun," je dejal Tebas.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Barcelona je doslej osvojila rekordnih 30 pokalnih lovorik, Athletic Bilbao je drugi s 23 lovorikami, Real iz Madrida tretji z 19 naslovi, četrti pa je z desetimi Atletico Madrid.

Koronavirus pasica november