Nogomet

Fuzbal! s Simonom Rožmanom: Tudi Benjamin Verbič Rijeki pomagal do Lige Evropa

Ljubljana, 13. 10. 2020 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Nataša Gavranić, Tomaž Lukač
Komentarji
3

Gost tokratne oddaje Fuzbal! je bil Simon Rožman. Nekdanji trener Celja in Domžal je edini Slovenec, ki bo v novi sezoni s klopi vodil moštvo v enem od obeh evropskih tekmovanj. "Neverjetno, kaj nam je uspelo, živimo kot v pravljici," je navdušen 37-letnik iz Štor po uvrstitvi Rijeke v Ligo Europa.

"Nobena skrivnost ni, da sem za nasvete prosil tudi nekdanjega člana Koebenhavna Benjamina Verbiča," je pojasnil Simon Rožman in razkril, zakaj so morali zaradi Verbiča v Celju premakniti uro!? 

V pogovoru smo se razumljivo najdlje mudili pri hrvaškem in slovenskem nogometu, primerjali ene in druge ter izvedeli, kako je biti na Kvarnerju trener – zmagovalec in kako trener – poraženec. Kljub podvigu Rožman ostaja trdno na tleh, saj se zaveda, da bodo vročekrvni privrženci Rijeke zahtevali nadaljevanje vrhunskih dosežkov, čeprav jo čaka izjemno natrpan urnik vsaj do sredine decembra, ko se bo med drugim končal tudi skupinski del Lige prvakov. Zato smo izkoristili priložnost in Rožmana povprašali še o fenomenu trenerja Flicka na klopi Bayerna, bavarski prevladi med elito in potencialnih kandidatih za najresnejše izzivalce aktualnih evropskih prvakov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

V SHESHELJ
13. 10. 2020 17.04
+1
Se je tut ČEVAPČIĆ z mehkemu Ć-jem, pa ga boš v vseh gostilnah našu z trdim Č-jem. Pac Slovenci nimate posluha za ustvarjanje besed...kaj je prav ib kaj ne, kako boste pol mel posluh za petje, ples, govor...kaj šele za soseda, da o državi sploh ne govorim...
Primmo Jarc
13. 10. 2020 08.42
-4
A ni po slovensko Reka brez črke J?
borko11111
13. 10. 2020 09.30
-1
Jah klub je Rijeka, po naše je pa kraj Reka.