Nogomet

Galtier: Icardi lahko zapusti klub

Pariz, 11. 08. 2022 17.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, Ž.K.
Komentarji
4

Novi trener nogometašev Paris Saint-Germaina, Christophe Galtier, je danes potrdil, da ne računa več na argentinskega napadalca Maura Icardija in da si lahko ta s pomočjo kluba najde novega delodajalca. Enako velja za Arnauda Kalimuendoja, ki je že blizu prestopa v Rennes.

Christophe Galtier
Christophe Galtier FOTO: AP

Vseeno pa si Christophe Galtier želi, da njegovi šefi ekipi dodajo še enega kakovostnega napadalca. "V stalnem stiku sem z vodstvom kluba. Radi bi pripeljali še enega napadalca, a to ne sme biti kdor koli. Ne smemo delati napak, potrebujemo nekoga, ki bo ekipi res v pomoč. Sicer že imamo vrhunske napadalce, a sezona je dolga, vmes je tudi svetovno prvenstvo, zato želim razširiti svoj kader," je svojo željo predstavil Galtier, ki pa po drugi strani trdi, da s preveč igralci ne želi delati, zato ne računa več na Maura Icardija in Arnauda Kalimuendoja, poroča AFP.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ne bom delal s 25 igralci, zato sem moral nekoga odpisati. Icardi ni po mojih zamislih, zato delamo na tem, da mu najdemo ustrezen klub, v katerega bo želel. Zaenkrat ne vem, ali ima ponudbe, ki bi mu bile všeč, verjamem pa, da bo našel klub, primeren njegovi kakovosti. V Parizu je imel nekaj težkih let, najti mora ekipo, v kateri bo imel boljše razmere za oživitev svoje kariere," je dejal Galtier.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poleg Icardija in Kalimuendoja naj bi bil na izhodnih vratih pariškega velikana tudi nemški reprezentant Thilo Kehrer, za katerega se zanimata West Ham United in Sevilla, ter trenutno drugi vratar moštva Keylor Navas. 35-letni Kostaričan s svojim statusom pri PSG-ju ni zadovoljen in si v želji po igranju na letošnjem svetovnem prvenstvu želi več igralnega časa. "Spoštujemo Navasa, ki noče biti drugi vratar kluba, kar je normalno. Rekli so mi, da se zdaj zanimajo klubi ... bomo videli," je o nekdanjem čuvaju mreže Real Madrida povedal Galtier. Zanj naj bi se najbolj konkretno zanimal italijanski Napoli.

Keylor Navas
Keylor Navas FOTO: AP
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JOSEPH HAYDN
11. 08. 2022 18.56
+2
A ta še obstaja
marky68
11. 08. 2022 18.38
+2
Icardi bo šel v Monzo.
OlalaKokoĐambo
11. 08. 2022 18.02
-3
Icardi smet od cloveka
AshBurton
11. 08. 2022 19.14
+3
Kk lahk to reces,a ga poznas osebno???Posti ti kar v medijah preberes ko te naserjejo 3x v enmo stavko!!!