Nogomet

Kovač si je oddahnil: poškodba Comana ni hujše narave

München, 16. 02. 2019 14.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Bayerna so v 22. krogu nemške Bundeslige prišli do minimalne zmage na gostovanju pri Augsburgu (3 : 2). Po prejetem zgodnjem zadetku so varovanci hrvaškega stratega Nika Kovača sicer prevzeli pobudo, vknjižili nove tri točke in se prijeli za glavo ob novi poškodbi dvakratnega strelca Kingsleyja Comana. Toda po zadnjih informacijah naj ta ne bi bila hujše narave.

Kingsley Coman je bil dvakratni strelec ob zmagi Bavarcev proti Augsburgu, a je moral zaradi vnovične poškodbe gležnja predčasno zapustiti zelenico. Po pomembni zmagi svojega moštva je trener Bayerna Niko Kovač več razmišljal o odličnem francoskem nogometašu kot o novih treh točkah.

"Ob tem, da smo na sami tekmi imeli kar nekaj težav zaradi zgodnjega zaostanka, smo na koncu ostali še brez zelo pomembnega člena v naši igri. Po prvih informacijah zdravniške službe s Comanom ne kaže najbolje. Upam, da bomo lahko računali nanj v torek," je dejal Kovač, zavedajoč se dejstva, da v bavarsko prestolnico prihaja lanski finalist najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. "Če bomo ponavljali takšne napake, se nam v torek ne piše nič dobrega. Proti tako močni napadalni trojki, kot jo ima Liverpool, bomo pod stalnim pritiskom, zato potrebujemo zdrave in visoko motivirane nogometaše. Verjamem, da bomo do prve tekme v torek odpravili omenjene napake in si pred povratnim dvobojem priigrali pozitivno izhodišče," je še dodal nekdanji hrvaški selektor na začasnem delu v Münchnu. 

Trener Bayerna Niko Kovač ne skriva zaskrbljenosti zaradi nove poškodbe Kingsleyja Comana.
Trener Bayerna Niko Kovač ne skriva zaskrbljenosti zaradi nove poškodbe Kingsleyja Comana. FOTO: AP

Po zadnjih informacijah poškodba Comana ni hujše narave, zato bo Kovač najverjetneje lahko računal na usluge odličnega francoskega krilnega napadalca v torek na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Liverpoolu.  

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cbr1001
17. 02. 2019 09.23
+4
trener ni na nivoju, in posledično cela igra... muči se z augsburgom.. pred letom ali dvema bi jih imeli za zajtrk...
PIERREBRICE
16. 02. 2019 18.23
+13
Malo se že ponavljam, pa vendar še stoprvič. Bayern München se nikoli ne preda! Mia san mia
uporabnica1
16. 02. 2019 19.15
+8
Malo me je strah, da ne bo šlo skozi proti Liverpoolu
uporabnica1
16. 02. 2019 15.41
+13
24 ur vi zaostajate. Klub oz. zdravnik je potrdil, da nič hujšega in da lahko igra proti Liverpoolu, odlocili se bodo pa sam ce bo igral
ŠkratBolfenk
17. 02. 2019 20.20
že v naslovu je napaka... 'hujse narave narave'.. ka so pijani?