Nogomet

Goran Stanković na čelu mladinskega pogona Olimpije

Ljubljana, 11. 04. 2020 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po slovesu Fabijana Komljenovića v lanskem novembru, je začasno vlogo vodje mladinskega pogona NK Olimpija Ljubljana opravljal pomočnik članskega trenerja Nikica Milenković. C taboru zmajev sporočajo, da je novi vodja celotnega mladinskega pogona postal dosedanji trener mladinske selekcije Goran Stanković. Nikica Milenković pa bo še naprej s svojo strokovno pomočjo skrbel za dobro povezanost med mladinskim pogonom in člansko ekipo.

Goran Stanković
Goran Stanković FOTO: NK Olimpija Ljubljana

Z izbiro je bil za uradno spletno stran Olimpije zadovoljen tudi predsednik Milan Mandarić: "Vsi vemo, kako pomembno je, da ima klub lastne mlade kadre, da sam vzgaja bodoče šampione. S tem si zagotavlja varno prihodnost in na najboljši način popularizira nogomet v lokalnem okolju. Zato je zelo pomembno, da je vodenje mladinskega pogona v rokah pravega človeka, ki je svojo privrženost Olimpiji  in nogometu večkrat dokazal. Stanković se je izkazal kot trener, sedaj pa ga čakajo še bolj odgovorne naloge in pri tem bo imel vso podporo kluba."

Goran Stanković je v dobrem letu dni svojega delovanja pustil pozitivne vtise in rezultate pri delu s selekcijo U19, kar se je odražalo tudi v razvoju naših mladih upov. V svoji bogati trenerski karieri je med drugim deloval kot glavni trener mladinskih selekcij (Slovan, Bravo, Olimpija) in članskih ekip (Šenčur, Bravo, Brinje). V preteklosti pa se je preizkusil tudi v tujini, ko je kot pomočnik trenerja deloval v kitajski prvi in drugi ligi. V sezoni 2018/19 je svojim izkušnjam dodal še vlogo pomočnika trenerja mladinske reprezentance Slovenije.

"Za zaupanje se zahvaljujem vodstvu kluba. Zavedam se, da je pred mano zelo odgovorna naloga, obenem pa tudi velika čast. Prepričan sem, da bomo na dobro postavljenih temeljih, skupaj s sodelavci, gradili uspešno zgodbo, seveda pa so pred nami številni izzivi, ki jih bomo s trdim delom in pozitivno naravnanostjo uspešno premagovali," je ob prevzemu funkcije o viziji nadaljnjega delovanja za uradno klubsko spletno stran povedal Stanković.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.