Nogomet

Guardiola v City zvabil dragulja Valencie

Valencia, 29. 07. 2020 17.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pep Guardiola je znan kot trener, ki rad daje priložnost mladim nogometašem. Tokrat je talent prepoznal v Ferranu Torresu (Valencia). Po poročanju španskih medijev naj bi se kluba dogovorila za 25 milijonov evrov vreden prestop (plus 12 variabilnih milijonov evrov). S sinjemodrimi bo podpisal petletno pogodbo.

Ferran Torres
Ferran Torres FOTO: AP

Gre za manj znanega nogometaša, a vendarle za velikega talenta Valencie. 184 centimetrov visoki Španec igra na položaju desnega krilnega napadalca. Ta se je v pretekli sezoni močno izkazal, saj je v svoji drugi sezoni Lige prvakov na šestih tekmah zabil dva gola in prispeval dve podaji. V La ligi je preteklo sezono na 34 tekmah prispeval štiri zadetke in pet podaj. Z Valencio bi se mu pogodba iztekla poleti 2021, zato so netopirji z iztrženimi milijoni več kot zadovoljni. Zaradi omejitev, ki veljajo na Otoku, bo Ferran Torres zdravniški pregled opravil kar v Barceloni. Če ga bo prestal, bo manjkal le še uradni podpis pogodbe in selitev v Manchester. S sinjemodrimi sicer španski mediji povezujejo tudi Isca in Jordija Albo, a tukaj 'šejke' čaka precej težja naloga pri pogajanjih z Realom oz. Barcelono. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
29. 07. 2020 18.33
-3
v kolikor pep letos ne osvoji lige prvakov mislim da bo ta ''dragulj'' naslednjo sezono igral pod novim sefom ekipe...sejk je vlozil veliko prevec denarja v pepa in naslov lige prvakov...tega pa se vedno ni in ni...
samomojemnenje
29. 07. 2020 20.33
+0
Ti pa škodoželjno uživaš, ker si hejter Pepa, ki je Barcin otrok. Če bi bil Realov otrok, bi pa drugače pisal. Pozabil si še omeniti tvoje milijarde...