Nogomet

Guerrero si je prislužil novo kazen

Hamburg, 03. 11. 2010 12.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
L.S./STA/U.F.
Komentarji
1

Nogometaša nemškega Hamburga Paola Guerrera je zaradi nespoštovanja klubskih pravil doletela nova kazen, saj je na dveh tekmah Bundeslige nastopil z "napačnimi" športnimi čevlji.

Nemški športni časnik Sportbild je danes zapisal, da je nemški nogometni klub HSV svojemu napadalcu Paolu Guerreru naložil kazen v višini 10.000 evrov, ker je na dveh tekmah v domačem prvenstvu igral z "napačnimi" športnimi čevlji. Moštvo iz Hamburga ima pogodbo s podjetjem Adidas, Južnoameričan pa je nastopil v športnih čevljih znamke Nike.

Paolo Guerrero si je zaradi nespametne poteze prislužil novo klubsko kazen.
Paolo Guerrero si je zaradi nespametne poteze prislužil novo klubsko kazen. FOTO: Reuters

HSV ni komentiral pisanja omenjenega športnega časnika, znano pa je, da ima 26-letni napadalec iz Peruja 200.000 evrov vredno letno pogodbo s podjetjem Nike.

To je že druga letošnja kazen za vihravega Južnoameričana. V minuli sezoni je bil zaradi "ekscesa" na aprilski tekmi, ko je zalučal steklenico vode v navijača Hannovra, s strani kluba kaznovan s hudo denarno kaznijo (nekateri mediji so zapisali, da se je gibala od 50.000 do 100.000 evrov), nemška nogometna zveza pa mu je prepovedala nastopiti na petih tekmah in mu naložila denarno kazen v višini 20.000 evrov.
 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

neti33
03. 11. 2010 13.44
Najbolš da ma levga Nike pa desnga Adidas! Pa bo volk sit in koza cela :)