Nogomet

Zvezdnik Evertona pridržan zaradi suma izmenjave spolnih vsebin z mladoletno osebo

Liverpool, 20. 07. 2021 15.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Angleška policija je pridržala zvezdnika Evertona Gylfija Sigurdssona zaradi obtožb o izmenjavi prepovedanih spolnih vsebin z mladoletno osebo. V klubu z Goodison Parka so 31-letnika že suspendirali, njegova žena Alexandra Ivarsdottir pa je vse obtožbe označila za neresnične.

Gylfi Sigurdsson na svetovnem prvenstvu leta 2018 v Rusiji.
Gylfi Sigurdsson na svetovnem prvenstvu leta 2018 v Rusiji. FOTO: AP

BBC na svoji spletni strani poroča, da je angleška policija že v petek pridržala 31-letnega zvezdnika elitne Premier League, a imena iz pravnih razlogov ni želela razkriti. So pa to storili številni drugi angleški in tudi islandski mediji. Po njihovih besedah je obtoženi Gylfi Sigurdsson. Tudi pri Evertonu so sicer že sporočili, da so zaradi policijske preiskave člana prve ekipe do nadaljnjega suspendirali, a prav tako niso želeli razkriti imena. 

Otoška tabloida Daily Mail in The Sun sta zapisala, da je policija že preiskala Sigurdssonovo domovanje, po aretaciji pa naj bi ga že izpustila na prostost, saj je pristal na plačilo varščine. 31-letnik, ki se je pred dvema letoma poročil z dolgoletno partnerico Alexandro Ivarsdottir, naj bi bil osumljen prepovedane izmenjave seksualnih vsebin z mladoletno osebo, še poročajo britanski mediji. 

Ivarsdottirjeva, ki je decembra lani naznanila, da s srčnim izbrancem pričakujeta prvega otroka, je sicer zanikala, da je bil Sigurdsson tisti, ki ga je manchestrska policija pridržala. 

Na Otoku se je zato že začelo ugibati, kdo še bi lahko bil obtožen. Pri Evertonu jih 31 trenutno šteje zgolj še občasni angleški reprezentant Fabian Delph. A za kaj takega obstaja le malo možnosti, tudi zato, ker so se islandski mediji na dolgo in široko razpisali, da je obtoženi prav kapetan njihove reprezentance. 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Houdor
23. 07. 2021 15.53
+1
po njegovem imenu bi prej rekel da so mu všeč GILFE
olimpija007
20. 07. 2021 18.53
+2
To je tako ko pustijo svojim punckam : da delajo kar njim paše
RamzesII
20. 07. 2021 18.19
+2
"izmenjave seksualnih vsebin z mladoletno osebo" Je v vsebini bila mladoletna oseba, ali si je izmenjaval z mladoletno osebo. Ednina, ena oseba je bila, zakaj potem višje množina, ni vseeno, sploh ne za sodišče, zadeva mora biti jasna, nedvoumna.
RamzesII
20. 07. 2021 18.16
+3
So v vsebinah bili mladoletni, ali si jih je izmenjaval z mladoletnimi, sploh niste jasni, dvoumno pišete.
fant33
20. 07. 2021 17.54
+5
Vrana vrani ne izkoplje oci…jst sem zadnjič govoril z policajem ki proč za pedofilijo…sem ga vprašuje kako je pri nas s tem je reku nocs vedt🙁
123maradona
20. 07. 2021 19.36
+1
Fant, predložil si kar zanesljive podatke? Nočeš vedeti?