Nogomet

Habib se je slikal z Bijolom in dejal: Zrušili ste moja najljubša kluba – Real in Anži

Mahačkala, 20. 10. 2018 18.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na tekmi ruske nogometne lige med Anžijem iz Mahačkale in CSKA Moskvo je bil eden glavnih protagonistov tudi nesporni UFC prvak lahke kategorije Habib Nurmagomedov. Ta je v domačem Dagestanu pokazal šampionski pas, izvedel prvi udarec s sredine igrišča, nato pa prišel čestitati zmagovalcem obračuna Moskovčanom tudi v garderobo.

Nogometaši CSKA Moskve, za katere igra tudi slovenski reprezentant Jaka Bijol, nadaljujejo z dobrimi igrami v tej sezoni. Potem ko so pred dobrima dvema tednoma na kolena spravili Real Madrid, so po reprezentančnem premoru sinoči v 11. krogu ruskega prvenstva slavili na gostovanju pri Anži Mahačkali.

Tekmo si je, kot že zapisano, ogledal tudi borec mešanih borilnih veščin Habib Nurmagomedov. Ta je po tekmi prišel pozdraviti nogometaše CSKA-ja. Strelcu zadetka, izjemno talentiranemu Hrvatu Nikoli Vlašiću je segel v roku in mu čestital za zmago. "Čestital mi je za zmago, in rekel, da sem v dveh tednih zrušil dva njegova najljubša kluba – Real Madrid in Anži," je po tekmi za 24sata.hr dejal Vlašić, soigralec slovenskega reprezentanta Jake Bijola pri moskovskem CSKA-ju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Habib se je po obračunu prišel tudi v garderobo CSKA-ja, kjer se je fotografiral z moskovsko ekipo. Ta je šampiona, ki je nazadnje premagal slovitega Conorja McGregorja, pozdravila z navdušenjem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

CSKA je po nepopolnem 11. krogu zaenkrat na tretjem mestu ruskega prvenstva, vodi Zenit, ki ima s tekmo manj šest točk prednosti pred Moskovčani. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.