Nogomet

Hazard Chelseaja ne bo zapustil januarja, v Španijo ker si želi zlate žoge

Ljubljana, 11. 10. 2018 15.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaš Chelsea Eden Hazard je na novinarski konferenci belgijske reprezentance razkril, da Chelseaja ne bo zapustil v zimskem prestopnem reku, da pa se bo v nadaljevanju kariere preselil v Španijo. Najverjetneje po koncu sezone, ni skrivnost, da si ga želi madridski Real.

Hazard je razkril, da si želi preseliti v Španijo. Najverjetneje bo to Real Madrid.
Hazard je razkril, da si želi preseliti v Španijo. Najverjetneje bo to Real Madrid. FOTO: AP

Že med svetovnim prvenstvom je dejal, da je morda napočil čas, da izkusi nekaj novega, tokrat pa je razkril, da Chelseaja ne namerava zapustiti v zimskem prestopnem reku, da pa si želi preseliti v Španijo, saj bi tako imel več možnosti, da osvoji zlato žogo. Spomnimo, zadnjih 10 dobitnikov zlate žoge je namreč igralo na španskih tleh.

Dejal je, da si želi postati še boljši in da ima vsak nogometaš še ogromno prostora za napredek. Tudi on. "Ekipa mi zelo pomaga, toda zagotovo še lahko napredujem. Vedno smo lahko še boljši, vedno lahko damo več golov, več podaj," je dejal belgijski napadalec, ki je pod vodstvom trenerja Maurizia Sarrija v Chelseaju zabil osem golov na desetih tekmah.

Na novinarski konferenci belgijske reprezentance, v kateri kot eden pomočnikov deluje tudi upokojeni nogometaš Thierry Henry, je Hazard spregovoril tudi o francoski legendi. "Henry je bil fantastičen igralec. V vlogi trenerja nima veliko izkušenj, toda naučil se bo. Če bo zapustil našo reprezentanco, bomo žalostni, a za njega je, mislim, pravi čas, da odide in postane trener," je še dodal Hazard. Henry ima na mizi kar nekaj ponudb, najbolj mikavna pa je najverjetneje tista za stolček Monaca. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Johnny_J
12. 10. 2018 07.46
-3
Zlato žogo lahko dobi le v rm, ostali klubi odpadejo, pa četudi si najboljši strelec, asistent, kreator priložnosti, ko nimaš možnosti, če nisi v rm mafiji. Pravkar videna blamaža kako poizkušajo preprečiti Messiju, osvojitev zlate žoge.
spoštovanje ?ast lojalnost
12. 10. 2018 07.40
+0
vsekakor je dobrodošel čeprav navijam za chelsea mu privoščim to da pa razmišljajo o sterlingu tega pa ne razumem za moje pojme povprečen nogometaš sicer na trenutke eksplodira drugače pa me spominja na mesuta. sicer pa kar napišejo časopisi ne moreš vedet do trenutka ko nogometaš podpiše pogodbo. lp
alien8potnik
11. 10. 2018 22.51
+2
ti samo pridi v rm, kadarkoli. no, čim prej.
Kollerik
11. 10. 2018 22.38
+0
Z Hazardom bi Real veliko pridobil.
alien8potnik
11. 10. 2018 22.52
+1
Anticripstoned
11. 10. 2018 19.39
+4
lih u Španijo more it...Perez ima ogromno izkušenj z kupivanjem zlatih žog