Nogomet

Barca le do remija kljub številčni premoči, Hazard končno zablestel ob zmagi Reala

Madrid, 31. 10. 2020 22.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nogometaši madridskega Reala so v 8. krogu španske La Lige na domačem stadionu Alfreda di Stefana s 4:1 premagali zasedbo Huesce. Pod zadetke galaktikov so se podpisali Eden Hazard, Karim Benzema (uspešen je bil dvakrat) in Federico Valverde. Nogometaši Barcelone so v večerni tekmi le remizirali z Alavesom (1:1), zasedba Atletica pa je na krilih Joaa Felixa zanesljivo slavila v Pamploni pri Osasuni (3:1).

Eden Hazard, draga okrepitev Real Madrida, ki se je v pretekli sezoni borila s številnimi poškodbami, je končno pokazal žarek upanja za navijače galaktikov. Ob zmagi Real Madrida nad Huesco je zabil izjemen zadetek z razdalje, kar je bil šele njegov drugi zadetek v dresu galaktikov in prvi po neverjetnih 392 dneh. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Belgijski napadalec, ki je za dva zadetka v dresu Reala potreboval kar 24 nastopov, je v 40. minuti prvi načel mrežo gostov iz Huesce, tik pred iztekom prvega polčasa pa je na 2:0 povišal Karim Benzema. Ta je s prsmi lepo sprejel žogo, nato pa z levico matiral gostujočega vratarja Andresa Fernandeza. Ta se je z levico žoge sicer še dotaknil, a je bil strel premočen, tako da je letel v malo mrežico Heuscinega gola. 

Eden Hazard in Karim Benzema - junaka zmage nad Huesco.
Eden Hazard in Karim Benzema - junaka zmage nad Huesco. FOTO: AP

Na začetku drugega polčasa je po dobrih osmih minutah igre na 3:0 povišal Federico Valverde, ki v zadnjem času igra v vse boljši formi. Valverde je bil sicer podajalec pri prvem zadetku Reala, a je tam večino dela opravil kar Hazard sam. Tokrat se je z nesebično podajo izkazal Benzema, ki je videl povsem osamljenega Urugvajca, ki je z natančnim in močnim diagonalnim strelom matiral Fernandeza za vodstvo Reala s 3:0. Častni zadetek Huesce je padel v 75. minuti iz lepe akcije, ko je v obrambi zamudil kapetan Segio Ramos, 32-letni David Ferreiro pa je po dobri podaji Rafaela Mira z zelo natančnim strelom iz težkega (padajočega) položaja matiral vratarja galaktikov Thibauta Courtoisa. Končnih 4:1 je v zadnji minuti rednega dela tekme postavil Benzema. Tokrat ga je s podajo z glavo lepo zaposlil Rodrygo, Benzema pa je z neposredne bližine 'snel' žogo 'prijatelju' Viniciusu za visoko zmago Madridčanov. 

Barcelona le do remija v Vitorii-Gasteiz kljub številčni premoči
Čeprav je Barcelona proti tekmecu, ki je imel pred osmim krogom na svojem kontu enako točk, prevladovala na samem začetku tekme – nevarna sta bila predvsem poskusa Ansuja Fatija in Lionela Messija –, pa so se do vodilnega gola v Vitorii-Gasteiz prvi dokopali domači nogometaši Alavesa. Gol je bil plod napake Barcelonine obrambe, natančneje osrednjega branilca Gerarda Piqueja in vratarja Neta. Pique je podal zahtevno žogo do Neta, ta pa je povsem okamenel, kar je izkoristil prisebni Luis Rioja, ki se je z žogo sprehodil v Barcin gol. 

Neto si je privoščil nedopustno napako, a del odgovornosti s hitro podajo nosi tudi Pique.
Neto si je privoščil nedopustno napako, a del odgovornosti s hitro podajo nosi tudi Pique. FOTO: AP

Resnejše težave za domačine so se pričele v 62. minuti, ko je svoj drugi rumeni karton zaradi povsem nespametnega prekrška nad Piquejem dobil Jota Peleteiro Ramallo. Le minuto kasneje se je Barca dokopala do izenačujočega zadetka, pod katerega se je vpisal Griezmann. Francoski napadalec sicer ni zabil iz ekipne akcije, pač pa je bil dovolj pozoren in izkoristil neposrečeno izbijanje enega od domačih branilcev – žoga je šla proti vratarju, do nje pa se je še pred Alavesovim čuvajem mreže dokopal Antoine Griezmann, ki je Fernanda Pacheca matiral s prefinjenim strelom in poskrbel za izenačenje na 1:1. Čeprav je imela Barcelona več kot pol ure številčno premoč na zelenici, pa je obramba Alavesa zdržala vse nalete Barceloninih nogometašev in na koncu z remijem (1:1) prišla do zlata vredne točke v prvenstvu. Barcelona je z remijem prekinila niz dveh porazov v La Ligi, a izkupiček ene točke na zadnjih treh tekmah zagotovo ni po godu Blaugrane, ki ima v domačem prvenstvu vselej velike apetite. Precej boljše predstave Katalonci kažejo v Ligi prvakov, kjer so v sredo z 2:0 v Torinu odpravili zasedbo Juventusa.

Felix znova blestel ob zmagi Atletica
Nogometaši Atletica so v 8. krogu premagali zasedbo Osasune v gosteh (3:1). Po fantastični predstavi portugalskega dragulja, ki se v prvi sezoni pri Atleticu morda ni znašel tako, kot so vsi od njega pričakovali, proti Salzburgu v Ligi prvakov, je bil Joao Felix tudi v Pamploni znova glavni protagonist zmage colchonerosov. 20-letnik se je podpisal pod dva zadetka Atletov – najprej je v prvem polčasu izkoristil enajstmetrovko, nato pa v drugem enajstmetrovko zapravil, a se nekaj minut kasneje, natančneje v 69. minuti, oddolžil s krasnim zadetkom iz protinapada Atletica. Z nesebično podajo ga je lepo našel Angel Correa, Felix pa je z roba kazenskega prostora z nenadnim in silovitim strelom matiral nemočnega vratarja Osasune Sergia Herrero.

Joao Felix je sodeč po videnem na zadnjih tekmah ujel vrhunsko formo.
Joao Felix je sodeč po videnem na zadnjih tekmah ujel vrhunsko formo. FOTO: AP

Osasuna je do konca sicer še uspela znižati rezultat, častni zadetek za domačine je dosegel hrvaški napadalec Ante Budimir. Končnih 3:1 za Atletico je v 89. minuti postavil rezervist Lucas Torreira. Urugvajec je krasno sprejel žogo v kazenskem prostoru, nato pa sanjsko zadel na bližnjo vratnico v slogu nogometnih velemojstrov.

Izida:
Real Madrid - Huesca 4:1 (2:0)
Hazard 40., Benzema 45., 90., Valverde 54.; Ferreiro 75. 

Osasuna - Atletico Madrid 1:3 (0:1)
Budimir 80.; Felix 43./11-m, 69.

Alaves - Barcelona 1:1 (1:1)
Rioja 31., Griezmann 63.

Statistika tekme Real Madrid - Huesca
Statistika tekme Real Madrid - Huesca FOTO: Sofascore.com
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (223)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RMadridd
01. 11. 2020 18.03
+0
Razkol med navijači v slo je v prvi vrsti naredil obrez, v drugi pa razlika let navijačev, ki je ogromna.Pred letom 2004 v sloveniji ni bilo vseskupaj 100 navijačev barce, sedaj jih pa na tem forumu imamo skoraj tolk.
cripstoned
01. 11. 2020 20.20
-2
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 16.52
-3
Bom še spustil kriterij na 30 fanatikov...več pa ne morete pričakovat če ste za pravico in poštenje....al je problem da ima kdo dva nicka ali več....sam sem že bil deležen te kritike....sedaj bi vam pa moralo ratat....v družbi je moč....vsi za enega eden za vse....
igyyp
01. 11. 2020 18.26
+2
Vladimir: no se pa jaz oglasim kot zvest navijač RM, pa nisem hejter Barcelone, običajno pa gledam vaše tekme, in praktično vse v LaLigi če utegnem. Nobeden ne igra proti tebi nobene igra vsaj pravi navijači Reala ne. Vi tu gor na tem portalu nimate med sabo nobenega spoštovanja. Vse bi bilo vredu, če bi se pogovarjali o nogometu, pogovarjate se pa o vsem drugem sam o bistvu ne "nogomet" sojenje, jamranje in cvilenje. Namen je nogomet, ne pa da pljujete en po drugem. Kaj vam tega treba?
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 20.19
-1
Nisem jaz napisal o 50 navijačih....dosti vas je navijačev reala da boste našteli 25 fanatikov barce.....potem se pa lahko pogovarjamo o nogometo.....jaz imam svojo glavo in oči ne rabim poslušat obreza ali vas....sam za svojimi besedami pa morate stati....za slovenijo sem se boril dobesedno s poško v roki da sedaj ne rabite pisat v cirilici....
Roglič šampion
02. 11. 2020 13.12
+1
ma na obeh straneh jih je precej vladimir. Zal je tako.
Chaparral
01. 11. 2020 16.34
+2
Bravo šminker - gobezdač Pique!
Chaparral
01. 11. 2020 16.32
+0
Koliko pljuvanja po Griezmannu, kaj? Včasih pa pride prav, da ne greje klopi ........
HALAcR7
01. 11. 2020 16.20
+2
Važno da ga je kralj cr7 zabil po 2 min v igri
HALAcR7
01. 11. 2020 16.16
+0
Ding dong najboljsi vezni ahahah,fati novi up,ahahah,messi goat,....ahahahah juve je imel le slab dan in še ni mel CR7.ko pride na camp nou,jim bo bolje da predajo tekmo 0:3
samomojemnenje
01. 11. 2020 16.42
+1
-1
messi ni in nikoli ni med top 70 vseh casov nikoli se sedmorazrednim ekipam z igralcem vec ne more gola dt res blage nima
-2
samomojemnenje
01. 11. 2020 15.45
+1
Zapirač spodaj piše o tem, da se je 99% navijačev Barce skrilo in ne upajo komentirati brcanja žoge s strani Messija. Ker smo tukaj bolj kavč strokovnjaki, se bom navezal na komentatorja sodniških odločitev pri Marci. In sicer ta sodnik Andujar Oliver včeraj poda strokovni komentar, da bi Messi moral dobiti rdeč karton. Se tudi sam strinjam s tem. Ta isti sodnik pa je pred 14timi dnevi, od takrat, ko navijači Barce samo še lajamo, po Zapiračevem mnenju, tudi strokovno komentiral, da bi moral Ramos dobiti rumen karton za simuliranje, ko je padel, kot da ga je zadel snajper in je ta isti sodnik komentiral, da se pri ogledu celotne akcije vidi, da je najprej Ramos naredil prekršek. Se tudi strinjam z njim. In seveda je bilo 14 dni jokanja in lajanja Barcinih navijačev. Pa še glede lajanja. Zapirač, a pri vas doma lajate? Ker tega ne slišim pogosto, ker pri nas doma govorimo. Pa tudi kolikor vidim, se tukaj gor bolj piše kot pa laja. Pa brez zamere.
cripstoned
01. 11. 2020 15.24
-1
7zigolino, vladimir krutov in mazda3...verjamem da skupaj nimate vec kot 25let..
samomojemnenje
01. 11. 2020 15.46
-1
Po komentarjih sodeč, je Vladimir za tebe lahko gospod Vladimir. Pa še za koga drugega.
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 15.56
+0
Krip jaz sem igral nogomet ko je bil še franko živ....zaj pa na delo iskat 50 fanatikov barce...
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 16.00
+0
Mnenje.....2 leti sem samo bral komentarje.....želel sem tudi sam kaj napisat....tudi sam sem igral nogomet na kar visokem nivoju....če me kaj moti je to PRAVIČNOST.....pa bilo kateri klub....barca pa ni moj prvi klub...
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 16.07
+1
Konan
01. 11. 2020 16.10
+1
7zigolino7
01. 11. 2020 15.08
-3
Barce ni potrebno bit strah.Mladi trkajo na vrata.Tudi ce bo sezona brez lovorik se za prihodnost bi bat.
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 15.14
-3
7 +++saj to je normalno pridejo tudi slaba leta
cripstoned
01. 11. 2020 14.49
-1
lepo vam je spodaj zapirac povedal kaj in kako...govorili so o sodnikih po elklasiku kot da je sodnik lastnorocno prinesel zmago realu...a le sodil je vlecenje za dres in se celo prizanesel lengleju da ni bil izkljucen ker potem bi se razpocli...vceraj pa nedosojen rdeci karton messiju danes pa vsi tiho...smesni in nacitani ste ze zato vase kritike o pomoci realu ne pijejo vode...pa saj samo tukaj pisejo hejteri taksne medtem ko na drugih portalih vsak pravi navijac posteno cestita boljsemu realu...kakopak ce pa pljuvas ze 7sezon zapored po realu in si na koncu vedno znova razocaran...seveda se bos tolazil da mu je vse podarjeno...medtem pa se barci dogaja vse tisto kar zelijo realu...pa to vam je karma dragi moji...bolj kot boste pljuvali boljsi bomo....''navijaci'' barce tukaj niso doziveli 10% taksnega veselja kot smo ga navijaci real madrida v zadnjih 10letih da o letih prej tudi ne zacnemo....nekdo je vecni hejter nekdo pa vecni zmagovalec...nekdo je vecni zmagovalec nekdo pa vecni sledilec...mi smo vecni zmagovalci drugi pa naj hejtajo in sledijo...vamooooos reaaaaaal maaaaaaadrid....
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 14.58
-2
Zapirač ma delo sedaj....išče 50 fanatikov ki so slepi in gluhi navijajo pa za barco....pomagaj mu....sem se spustil na vaš nivo....ni panike.....zaj pa oba na delo
ehjaehja
01. 11. 2020 15.19
+4
nič ne rabim iskati samo preberem vaše komentarje pa jih najdem.
dark horse
01. 11. 2020 15.22
-3
Nedosojen rdeč karton messiju hahahahahhahaha dežurni norček kripsl v vsem svojem sijaju
cripstoned
01. 11. 2020 15.25
+2
enako kot nedosojen rdeci karton lengletu na elklasiku...2.tekma kjer je sodnik prizanesel barceloni...pa to tebi prav ali ne....
samomojemnenje
01. 11. 2020 15.48
-1
Zapirač in Vladimir, nič ne rabita šteti. Sem jaz preštel. Realovih je 19, Barcinih je 12. 👀😊
Konan
01. 11. 2020 14.29
-1
Drugac pa vsi ko se norcaa delate glede igre,25,strelov proti vratom,tud igra baje dobra,golman branil kot nor itd,je pa res da treba zogo pri takih igralcih noter spravit,pa nben ne strelja od zunaj itd,se bojijo al kaj
cripstoned
01. 11. 2020 14.50
+0
kaksna siringa nogometnega znanja....cestitke..
Kollerik
01. 11. 2020 15.03
-4
Včeraj Barca daleč superiornejša, vendar res z veliko smole tudi že brez Neta. Seveda vse priznanje vratarju Leganesa, ki je bil na koncu Man of the Match in obrambi. Barcini mladci (Dembele, Trincao, Fati, Ped*ri ...) so še nekoliko nesamozavestni, se vidi... vendar toda to še vse pride. Upam, da se tudi Messi čim prej spravi k strelu. Končno le zadetek Griezmanna.. upajmo, da se tudi njemu odpre.
Konan
01. 11. 2020 15.17
-4
A ti si pa intelekt nogometni,drkonja ronaldov
Kollerika
01. 11. 2020 14.26
+1
kaj se zgodi če messija razjeziš? odide še bolj jezen iz igrišča. haha lep dan usem:D
Konan
01. 11. 2020 15.18
-3
7zigolino7
01. 11. 2020 14.11
-2
Real rupa za nabijanje brez vara hahaha
ehjaehja
01. 11. 2020 13.45
-2
celo kampanjo so tu gor delali vsi navijači Barce o sodnikih danes pa jih 99% ne upa spregovoriti o Messijevem obnašanju ko bi mogel predčasno zapustiti igrišče. dvojna merila?zahrbtnost?zaljubljenost? Tipično v slogu Obreza. Glavni pa ste o lajanju ter jokanju čez sodnike in najrake se delate žrtve. Da ne bi več prebral kako ste normalni in objektivni ker da smo vas mogli prenašat 2tedna z bedarijami o sodnikih in to ČISTO VSE TUDI TISTE KI SE IMAJO ZS OBJEKTIVNE ko ste se delali žrtev in bla bla bla danes pa vam paše biti tiho in se delati francoza saj vas ni v hlačah da priznate da so vam sodniki pomagali včeraj.
7zigolino7
01. 11. 2020 14.09
-2
Ne bluzi.Na takih telmah vas sodniki naprej tisijo.Tak da sam psss.Poglej kako sramoto si delate v LP.
ehjaehja
01. 11. 2020 14.23
+3
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 14.26
-3
ehjaehja
01. 11. 2020 14.29
+2
nimam dela. sprijazni se da ste hujši in številčnejši.
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 14.50
-1
7zigolino7
01. 11. 2020 14.59
-1
Js.Brez vara ste pusijo.Nabijajo vas v LP.Glavni napadalc pa Ramos hahahah
Kollerik
01. 11. 2020 15.05
-2
Upam, da boš kdaj požrl toliko grenkobe zaradi lopovskega sojenja v La Ligi, kot ga je deležna Blaugrana skupaj z nami, pa ti bo potem marsikaj postalo jasno.
RMadridd
01. 11. 2020 15.14
+2
seveda ne govorijo, tko bo kakor bo obrez rekel. Svojega mnenja in videnja nimajo.
cripstoned
01. 11. 2020 15.36
-1
kollerik tako kot je lani bil oskodovan real proti barceloni, betisu, sociedadu in alavesu mislim da ni potrebno govoirti...sodniki so vas drzali do januarja v igri za naslov da bi bilo prvenstvo zanimivo...konec pa nas povsem zasluzen naslov real madrida...letos pa pravtako posteno in zasluzeno nabiramo tocke...seveda ne v glavah ''navijacev'' barce ampak to je vas problem...nas problem je 7odigranih tekem 16tock in borba za naslov...blaugrana pa si je sama kriva da je tu kjer je....12.mesto....kaj vse bi pisali hejteri in koliko bi se norcevali ce bi real madrid bil 12...mi pa smo osredotoceni samo na real madrid ki gre proti 35* spanije in je vnovic dokazal da je boljsi od barcelone...pa ceprav brez ronalda proti barci z messijem na celu ki ni zadel ze 6elklasikov in nima niti asistence....temu se rece nemoc in takticno ubijanje messija iz strani zidana...
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 12.49
+3
Tekme nisem gledal ni programov.....zadnjič clasiko....berem komentarje in nekako pridem do neke rdeče niti da je na portalu borba kdo je slabši.....o nogometu bore malo par posameznikov ki jim nekak verjamem z obeh strani da si ustvarim sliko tekme....dajte komentirat nogomet in ne samo želja po nasprotnikovem neuspehu....merilo bo evropa in sojenje....pa bomo videli domet obeh ekip....
ehjaehja
01. 11. 2020 13.32
-2
povej to jokicam ki jokajo le o sodnikih! torej obrni se na vaše navijače.
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 13.35
-3
A ti boš zrihtal kripsa in halarja???....zaj vam gre dobro v la ligi in si dajete duška....
ehjaehja
01. 11. 2020 13.37
+1
a boš ti zrihtal Kolerika dark horseja antija mazdo dolores janezka ter resnico?
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 13.45
-6
Če ti halarja zrihtaš in pessija....bom jaz osvojiv sp v katarju.....najbolši strelec in igralec vseh časov svetovnega prvenstva....
ehjaehja
01. 11. 2020 13.46
+3
nisi mi odgovoril boš ti zrihtal 10 vaših jaz pa dva naša? 🤫🤫🤫
Konan
01. 11. 2020 13.47
-3
Hvala ker si me omenil,ze skoz sem bil na stranskem tiru,ocitno se prebijam med elito haha
ehjaehja
01. 11. 2020 13.51
+1
pogrešal sem te mazda zato sem te omenil 🤗🤭
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 13.54
-3
Vaših je veliko več....preberi nijhove komentarje.....če jih ne našteješ 15.....pol pa res nima smisla....
ehjaehja
01. 11. 2020 13.56
+1
pol jih ti moraš našteti vsaj 50 iz vaših strani...
Vladimir.Krutov
01. 11. 2020 14.04
-4
Ok.....naštej mi jih 50....da se opereš realove dnk....bom pogledal čez 1 uro....ti dam čas....
cripstoned
01. 11. 2020 14.52
+0
ne zapirac ne hejteri ne morejo spremeniti cripsija...zakaj bi spreminjali nekaj kar ima prav, je realen in soli ze tako presoljene rane tistim ki pljuvajo po najboljsih...taksni ostajamo taksni kot smo...vse kar se spreminja so lovorike reala in to steje...
Konan
01. 11. 2020 15.19
+0
ehjaehja
01. 11. 2020 12.41
+3
čestitke Alavesu za točko ter borbenost. Barca se je sama premagala Fati je zgrešil v prvem polčasu ena na ena Messi je grešil skoraj vse kar se da Griezman prav tako z izjemo tistega gola.Tudi njim je ponagajala neučinkovitost na tej tekmi. Živ dokaz da zdesetkan Juve ni bil pravo merilo ko so tu gor nekateri padali v evforijo. kaj pa je bilo to ker pišete da bi Messi mogel dobiti rdeč karton?to sem spregledal očitno.
Johnny_J
01. 11. 2020 12.48
-4
Ni bilo za rdečega, rumen karton, ker je brcnil žogo iz jeze, ker sodnik ni nič piskal okol šestnajstih metrov. Tudi penal bi moral biti nad de jongom, če te že toliko zanima.
cripstoned
01. 11. 2020 13.11
-3
johhny ce bi to storil ramos bi pa bil rdeci...penal nad de jongom...ahahahahaha....neverjetni so tile nasi hejtercki...
ehjaehja
01. 11. 2020 13.36
+0
johhny če je brcnil v sodnika namenoma od jeze potem tu nimamo kaj gledati skozi prste to je čista izključitev. Spomni se izključitev Đokovića pri tenisu ko je celo bil izključen iz turnirja.
Lima33
01. 11. 2020 12.10
+2
Igra Barce je bila na nivoju samo sreča jim je obrnila hrbet včeraj in to je dobro za Real in ostale ekipe... Realno bi morala Barca napokati Deportivo po igri in prilikah... Dolgo časa se Messi ni tako prešvical kot včeraj in ko se mu odpre po filal golmane kot nor... Še vedno je Messi klasa in to ogromna!! Meni je njihov trener kul tale Komar🤪 in kmalu vsaj po videnem jim bo zalaufal... Naš Zizu ma pa srečo, da Barca pušča točke...
samomojemnenje
01. 11. 2020 11.41
-3
Barca ni igrala slabo, dobesedno so oblegali gol Alavesa, smola je le v tem, da žoga nikakor noče v gol. Kot da je gol postal zaklet. Veseli pa dejstvo, da, če gledamo podobne tekme lani proti takim bunkerjem, da so bili lani statični in si žogo do onemoglosti podajali na sredini igrišča. In vsi tisti osebki, ki vidijo, da se Messi ne trudi, ne vem če sploh gledajo tekme. Messi se trudi, igra, razigrava. Če bi mu bilo vseeno, ne bi jezen nabil žoge. Ko je Griezmann dosegel gol, ga je Messi prvi veselo objel, kar včasih nismo bili vajeni. Me pa celo moti, da hoče še vedno vse sam izvajati. Tisti prosti strel z leve strani bi lahko prepustil Pjaniću, ki je tudi znan kot dober izvajalec prostih strelov. Počasi bo Koeman moral spoznati, da Pe.dri postaja igralec, ki enostavno ne sodi na klop. Bo pa problem sestaviti enajsterico, ko bo še Coutinho nared za igro. Griezmann sodi na klop, ampak je bil predrag. Če bosta igrala Coutinho in Pe.dri, komu se bo odpovedal v prvi postavi? Fatiju? Griezmannu, Dembeleju? Zamenjava Martin B. namesto Fatija včeraj? Fati je bil nevaren, Martin B. se ni dotaknil žoge. Če že, bi moral iz igre potegnite Griezmanna.
Hachi
01. 11. 2020 11.35
+7
Glede na vcerajsno predstavo jih sploh ne bi smeli vprašati o zmanjsanju place,ampak jo zamrzniti dokler ne bodo vsaj 2. na lestvici.na 20 metrih se vedno eni niti pomisliji ne,da bi usekali oo golu.dokler ne bodo spremenili nacina igre,lahko zamenjajo se 10 trenerjev,ko bodo se vedno enako igrali.igre ne bodo menjali,dokler bo Messi tam.mulci samo cakajo,kaj bo Messi naredil. 90 minut so rajcali golmana,zadnjih 5 minut pa odigrali kot bi morali vsaj zadnje pol ure.poleg tega pa non stop nabijanje cez sredino,kjer je vedno najvec prometa.glavno,da so srečni, ker je Bartomeu odsel.
Konan
01. 11. 2020 13.49
-4