Nogomet

Hazard po operaciji nared šele za evropsko prvenstvo

Dallas, 06. 03. 2020 11.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Belgijskemu reprezentantu in članu Real Madrida Edenu Hazard so v Dallasu operirali desni gleženj. Z nogometnih zelenic bo odsoten dva do tri mesece, kar pomeni, da je zanj klubska sezona več ali manj končana, bo pa lahko rojakom pomagal na evropskem prvenstvu, ki se začne 12. junija.

Hazard (levo) se je kmalu po tem, ko je okreval po prvi težji poškodbi, vnovič poškodoval in praktično že končal sezono 2019/20.
Hazard (levo) se je kmalu po tem, ko je okreval po prvi težji poškodbi, vnovič poškodoval in praktično že končal sezono 2019/20. FOTO: AP

Edena Hazarda je v Združenih državah Amerike operiral zdravnik, ki bdi tudi nad košarkarji ekipe Dallas Mavericks iz lige NBA in Dallas Cowboysi v ligi ameriškega nogometa NFL. Operacija naj bi po besedah predstavnikov Real Madrida, ki so bili prisotni v operacijski dvorani, potekala brez težav. Hazard bo nekaj dni ostal še na opazovanju, nato pa ga čaka dolgotrajna rehabilitacija.

Belgijski zvezdnik, ki je lani poleti prišel v špansko prestolnico iz Chelseaja za 100 milijonov evrov, ima za seboj katastrofalno sezono. Tik pred začetkom španskega prvenstva se je prvič poškodoval in izpustil dober mesec tekem. Drugič se je poškodoval novembra in izpustil tri mesece, zdajšnjo poškodbo pa je staknil na tekmi 23. februarja proti Levanteju. Hazard je za Real Madrid odigral vsega petnajst tekem in dosegel en zadetek.

Obisk Dallasa je Hazard združil z ogledom košarkarske tekme Dallas Mavericksov. Po koncu se je v slačilnici srečal s slovenskim zvezdnikom Lukom Dončićem, sicer velikim navijačem in nekdanjim članom Real Madrida, ter se z njim fotografiral ter izmenjal dresa.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ehjaehja
06. 03. 2020 19.55
-1
dajmo Hazard čimveč zdravja in sreče v življenju ti želim!❤
Lima33
06. 03. 2020 14.46
+6
Škoda... Naj se pozdravi in pripravi za novo sezono... Je klasa od igralca in škoda za to poškodbo! Ma pa dobro bolniško... 😜
samomojemnenje
06. 03. 2020 14.32
+7
Škoda ge je, ker je super igralec. Upam, da poškodbe ne bojo kronične. Morda je temu botrovala tudi slabša pripravljenost pred to sezono. Če bo zdrav, bo še marsikaj pokazal na igrišču. Če pride še Mbappe, bosta strašen dvojec. Pa še Haland, ki je baje izjavil, da me je želja igrati skupaj z Odegardom v Realu. V tem primeru bo imel Real ubijalski napad in mu bo težko, če ne celo nemogoče parirati. Bomo videli.
cripstoned
06. 03. 2020 13.06
+6
kako mi je zal tega igralca...v angliji je definitvno pustil mocan vtis...v spaniji pa nima srece z poskdobami...venomer ko je prisel v igro pri realu je pokazal svoje kvalitete le poskodbe so ga oddaljile od prve ekipe...upam da bo kar se da uspesno saniral svojo poskodbo in da bo naslednjo sezono imel cimmanj poskodb in da pokaze svoje kvalitete se pri realu...srecno hazard...
Brgolino
06. 03. 2020 12.05
+14
Nima srece hazard...vcasih najboljsi igralec chelsija in angleske lige v realu ne uspe zaradi poskodb...skoda ga je
Campeones34
06. 03. 2020 12.50
+6