Nogomet

Higuain v Chelseaju: Sarri pozdravlja Argentinca, ki ga bo v Milanu nasledil Piatek

Milano, London, 23. 01. 2019 16.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trener londonskega Chelseaja Maurizio Sarri je potrdil, da je Gonzalo Higuain praktično že član modrih, potem ko je v Londonu prestal zdravniški pregled. Argentinec je v Chelsea prestopil iz AC Milana, kjer je igral kot posojeni nogometaš Juventusa.

Gonzalo Higuain (na fotografiji) se v Milanu ni zadržal dolgo.
Gonzalo Higuain (na fotografiji) se v Milanu ni zadržal dolgo. FOTO: AP

Trener Londončanov Maurizio Sarri je že na novinarski konferenci pred pokalno tekmo s Tottenhamom potrdil, da je Gonzalo Higuain pred vrati Chelseaja. A na Argentinca italijanski strateg ne bo mogel računati na tekmi z ostrogami. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Je zelo močen napadalec, še posebej v moji prvi sezoni pri Neaplju je opravil izvrstno delo. Zagotovo je eden najboljših napadalcev v moji karieri. Ima prave izkušnje za igranje v tem klubu," je bil na novinarski konferenci zadovoljen Sarri, potem ko si je sam zelo prizadeval, da v klub pripelje argentinskega napadalca.

Ta se pri AC Milanu ni počutil najbolj srečnega, potem ko so se ga prisilno znebili pri Juventusu (posoja), ko je v klub prišel Cristiano Ronaldo. Milan je ob odhodu Argentinca poskrbel za odmevno okrepitev, saj je v svoje vrste zvabil napadalca Genoe, Poljaka Krzysztofa Piateka

HIGUAIN

Eden najbolj vročih nogometašev italijanske lige bo kariero nadaljeval na San Siru, kamor bo prestopil iz pristaniškega moštva. Triindvajsetletni napadalec je z večkratnim evropskim prvakom podpisal do junija leta 2023, uradnega podatka, koliko je prestop vreden, niso sporočili. Italijanski mediji špekulirajo, da je Milan zanj plačal 35 milijonov evrov. Poljak, ki je letos v italijanskem prvenstvu dosegel 13 golov, bo moral opraviti še zdravniške preglede. Le lansko poletje je v Genoo prišel za štiri milijone evrov iz poljskega prvoligaša Cracovie.

PIATEK

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flamengo
24. 01. 2019 11.46
+1
Ta menjuje klube kot jani moderndorfer stranke