Nogomet

Hulk zapečatil družinsko telenovelo z rojstvom hčerkice

Rio de Janeiro, 19. 04. 2022 17.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

35-letni nogometaš Atlética Mineira – Hulk je znova postal očka. A prvič po tem, ko se je ločil od žene in srečo našel pri njeni nečakinji. Po treh letih zveze, zaradi katere je sprva Hulk dvignil veliko prahu, sta zaljubljenca dobila prvega otroka. Na svet je prijokala hčerkica, ki sta jo poimenovala Zaya.

"Zaya pomeni 'razsvetljena', 'sreča', 'cvetoča roža'," je uvodoma na Instagramu pojasnil Givanildo Vieira de Souza. "In res prihaja, da nam vedno bolj osvetli in osvetli življenje. Naj naš dom zacveti, ljubezen moja, dolgo smo sanjali o tvojem prihodu. Bogu hvala za mojo družino, ki jo bom častil in ljubil za vedno. Ti si odgovor na naše molitve, hčerka, prišla si, da bi nam polepšala življenje. Si blagoslov. Dobrodošla, princeska, vedno te bom varoval in ljubil," je ob fotografijah iz porodnišnice na družbenem omrežju še zapisal Hulk, ki je v preteklosti na evropskih tleh branil zelenice Porta in Zenita iz Sankt Peterburga. 

Hulk s hčerkico in Camilo Angelo
Hulk s hčerkico in Camilo Angelo FOTO: Instagram

Otroka je povila njegova zdajšnja partnerka Camila Angelo. Prav slednja je bila razlog, da je zapustil svojo prvo ženo Iran Angelo de Souza, s katero ima tri otroke. Da je bila družinska tragedija še večja ... Camila Angelo je nečakinja Hulkove prve žene. Hulk je bil s teto zdajšnje žene poročen od leta 2007 do 2019, skupaj pa sta dobila tri otroke: Iana in Tiaga ter hčerkico Alice. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fulano in Beltrano
19. 04. 2022 19.47
K članku bi bilo smiselno dopisati še to, da je prva žena od njega starejša 19 let. Da nobenemu ne bo nič hudega, ker so v igri milijoni. In da je javna skrivnost v rumenem tisku, da je gospa želela le status nogometaševe žene.
-1
super..čestitke..vrjetno vse po naravni poti..eni bi pa kr dvojcke mel..pa nadomestne matere..pa oh in sploh..narava pa naredi svoje..tako to je..ni denar vse..ne da se kupiti vsega