Nogomet

Ibrahimović tik pred vrnitvijo v Milan?

Milano, 04. 12. 2018 16.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zlatan Ibrahimović je, po poročanju italijanskih medijev, blizu tega, da znova obleče rdeče-črni dres Milana. Švedski zvezdnik je sicer v minuli sezoni branil barve Los Angeles Galaxyja in namignil, da bi utegnil v ZDA ostati še eno sezono. A zdaj vse kaže na to, da se bo 'Ibrakadabra' vrnil na Apeninski polotok.

Zlatan Ibrahimović bi se na San Siro utegnil vrniti že januarja.
Zlatan Ibrahimović bi se na San Siro utegnil vrniti že januarja. FOTO: Reuters

Zlatan Ibrahimović še (kot kaže) ni rekel zadnje v evropskem nogometu. Potem, ko se je iz Manchester Uniteda preselil v Los Angeles, je večina pričakovala, da bo 37-letni Šved onkraj velike luže tudi sklenil svojo športno pot. A zdaj se bo, po zgolj eni sezoni v ligi MLS, kjer je dosegel 22 golov, kot kaže vrnil na Apeninski polotok, kjer je že blestel v majicah Juventusa, Interja in Milana. In prav rdeče-črni iz prestolnice Mode naj bi bili naslednja destinacija 'Ibrakadabre'. Spletni portal goal.com namreč poroča, da so predstavniki Milana, predvsem legendarni Paolo Maldini, ki je zadolžen za športno strategijo in razvoj kluba, in Ibrahimović v zaključnih pogovorih glede njegovega povratka na San Siro.

Milan je prav s pomočjo švedskega stroja za doseganje golov leta 2011 zadnjič osvojil naslov državnih prvakov. Leto pozneje je 'rossonerom' scudetto odnesel Juventus, ki od takrat primata v Serie A več ni izpustil iz rok, Ibrahimović pa se je skupaj s Thiagom Silvo preselil k Paris Saint-Germainu. Dobrih šest let pozneje je Ibrahimović tik pred vrnitvijo k Milanu, kar pod vprašanje postavlja predvsem status mladega talentiranega Patricka Cutroneja. Goal poroča, da pri Milanu na 20-letnega napadalca, ki je nase z dobrimi predstavami opozoril ob koncu lanske sezone, še kako računajo, Ibrahimović in Gonzalo Higuain pa naj bi bila primerna mentorja za njegov nadaljni napredek.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PALAGRUŽA
05. 12. 2018 08.10
+1
IBRA, vrni se! Zelo sem vesel novice ob tvoji vrnitvi v EVROPO! Prodajmo Slovenijo in kupimo Ibro za NK Maribor!
cripstoned
04. 12. 2018 20.39
+8
vedno dobrodosel v evropo....tam je genaro...njegov prijatelj....tu pa bo red v garderobi....hahahaha
kebbab
05. 12. 2018 08.11
+2