Nogomet

Ibrahimović brez prihodnosti pri AC Milanu?

Milano, 13. 07. 2020 16.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zlatan Ibrahimović je bil velika okrepitev za AC Milan, a kot kaže italijanski klub na Šveda v prihodnje ne računa več. Pogodba se mu izteka, iz milanskega kluba pa ni nobenega signala, kar se tiče podaljšanja pogodbe. V medijih krožijo že imena, kateri nogometaši bi ga lahko zamenjali.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović FOTO: AP

Italijanski časniki pišejo kot dejstvo, da bo Zlatan Ibrahimović zapustil milansko zasedbo in pripravljajo teren za nove okrepitve. Sicer je 38-letni Šved rdeče-črne okrepil decembra lani, potem ko je zapustil ameriško ligo MLS in moštvo LA Galaxy. V pogodbi z AC Milanom je tudi klavzula, da se sodelovanje lahko podaljša še za eno leto (2021), vendar bo kot kaže ostalo pri sedanjem stanju, saj ni nobenih pogovorov o nadaljnjem sodelovanju. 

"Še bom igral, dokler lahko ustvarim rezultate, nisem maskota. Naslednjih 12 mesecev? Treba bo raziskati trg, imam še tri tedne pogodbe. Nihče iz kluba se ni pogovarjal z mano o prihodnosti. S tem se še ne bom ubadal sedaj, odigrajmo do konca  in potem bomo videli," je dejal Ibra za italijanski Sky. Milan bo v novi sezoni vodil Nemec Ralf Rangnick, ta naj bi imel na seznamu tri nogometaše, (vsaj) eden od njih bi lahko okrepil Milančane. Na tem seznamu so Realov Luka Jović, Fiorentinin Dušan Vlahović in iranski napadalec pri ruskem St. Petersburgu Sardar Azmoun

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Basti0604
14. 07. 2020 12.16
+2
Naj pride v mb,kot zamenjava tavaresu:)
PieBaracus
13. 07. 2020 20.20
+5
Raje kot Ibri bi prekinil pogodbo Gazidisu. Zadnje tekme Milana 2xremi in zmaga proti Juvetu, zmaga proti Laziu, zmaga proti Romi, remi z Napolijem in on bi menjal trenerja. Pa bo slo spet pol sezone v k....
motorist_mb
13. 07. 2020 18.05
+13
Leto dni bi mu še lahko podaljšali ker še vedno dober!!!
samomojemnenje
13. 07. 2020 18.18
+6
Verjetno gre bolj za to, kaj vse izjavlja in to vodilnim pri AC Milan verjetno ne paše najbolj.