Nogomet

Icardi degradiran zaradi ženinih ekscesov, čaka ga klubska kazen

Milano, 14. 02. 2019 10.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dogajanje v milanskem Interju je turbulentno, v središču sta (znova) sedaj že nekdanji kapetan Mauro Icardi in njegova žena Wanda Nara. Icardiju je vodstvo kluba vzelo kapetanski trak (novi kapetan je Samir Handanović), med razlogi pa naj bi bil novi "verbalni izpad" Icardijeve žene in kot kaže slabi odnosi v garderobi.

Mauro Icardi
Mauro Icardi FOTO: AP

Burno je dogajanje v taboru milanskega Interja, potem ko je padla odločitev, da Maura Icardija razrešijo kapetanstva. Eden od razlogov so pogovori o podaljšanju pogodbe tega 25-letnega Argentinca, ki se zatikajo in kot kaže tudi porušeni odnosi v garderobi. Razlog za to je tudi dejstvo, da je njegova menedžerka njegova žena Nara Wanda, ki zna dvigniti precej prahu, kot so zapisali pri Il Gazzetti dello Sport, zaradi "njenih verbalnih ekscesov, ki so tudi destabilizirali moštvo." Kot piše italijanski časnik, so Icardiju dali že večkrat zelo posredno in tudi neposredno vedeti, da je mera polna. S spremembo kapetanstva (novi je Samir Handanović) se je strinjal tudi predsednik kluba,ktaijski poslovnež Steven Zhang in kot kaže tudi Interjeva slačilnica.

Wanda Nara je nastopila na televiziji in javno okrcala Inter: "Nihče iz moštva ga ne postavlja v položaj, da bi igral dobro, Podaljšanje pogodbe je še vedno daleč. Nekaj velikih klubov se zanima zanj, dva v Španiji, ter po eden v Angliji in Franciji."

Wanda Nara in Mauro Icardi
Wanda Nara in Mauro Icardi FOTO: AP

Vse skupaj je povezano tudi z jezo hrvaškega nogometaša Ivana Perišića, za katerega je Wanda dejala, da sta imela z njenim možem "osebne težave." Hrvat naj bi bil jezen, ker je vse skupaj postalo javna zgodba in naj bi Icardiju dejal: "Povej svoji ženi, da naj o meni ne govori na televiziji."

Icardi ima sice pogodbo z Interjem do leta 2021, kapetanski trak pa so v klubu predali izkušenemu slovenskemu vratarju Samirju Handanoviću. Sicer je Inter letos že kaznoval Icardija z globo 100 tisoč evri, ki pa je Argentinec (še) ni plačal. Vzrok za kazen je njegova zamuda na prvi trening po zimskem premoru.

Trener Luciano Spalletti je dogajanje okrog Icardija pokomentiral takole: "Pred nami je pomembna tekma, ki zahteva našo pozornost. To je bila težka in boleča odločitev, ker vemo, koliko nam Icardi pomeni. Vendar, to moramo vzeti skupaj z vsemi klubskimi odločitvami. Odločitev je bila narejena le za dobro Interja. Obstajajo stvari, ki se tičejo nogometaša, ki se morajo urediti." Milančane čaka na Dunaju tekma v Ligi Evropa, Icardi pa ni hotel odpotovati z moštvom. Ostal je v Milanu, je treniral z rezervisti Interja in potem opravil fizioterapijo za boleči gleženj, a verjetno bo tam dočakal tudi klubsko kazen.

Ali to pomeni, da bo Icardi zapustil milansko moštvo? Že nekaj časa krožijo govorice o njegovem prestopu v madridski Real oziroma Chelsea, argentinski nogometaš pa je na "tržnici" ocenjen na približno 100 miljionov evrov.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

okuhsfjkafa
15. 02. 2019 08.33
wanda ga vrti okrog prsta 😂😂
etul
14. 02. 2019 15.22
+2
Milf je tota teta, v zakon je kup otrok prpelala k jih je z drugimi imela.
spacepan
15. 02. 2019 08.14
+1
ehjaehja
14. 02. 2019 13.43
+15
ženske in nogomet nikoli nista šla skupaj sploh ko se ženske delajo strokovnjakinje.eno je biti navijač drugo je da se igraš trenerja in šefa ker imaš moža v prvi postavi in si njegova menenđerka.
krnekilojz
15. 02. 2019 08.34