Nogomet

Icardi z drastično odločitvijo: na Instagramu izbrisal vse sledilce, mu je uspelo prepričati ženo?

Pariz, 20. 10. 2021 17.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaš Paris Saint Germaina, Mauro Icardi se je po škandalu, ko naj bi ga žena in agentka Wanda Nara s pomočjo zasebnega detektiva ujela pri prešuštništvu, odločil, da si bo »očistil« družabna omrežja. Krivda za vso nastalo situacijo, ki se odvija v družini Icardi, naj bi bila argentinska manekenka in igralka China Suarez. Wanda naj bi v tem času že zaprosila za ločitev, toda njen, za zdaj še soprog, je zgrozil, da bo v tem primeru zapustil PSG. Ali so mu celo morebitne grožnje pomagale pri ohranitvi zakona, pa zaenkrat še ni znano.

Po medijskem škandalu, ki se odvija od minulega vikenda, se zdi, da bi Argentinec in zvezdnik PSG-ja, Mauro Icardi, rad naredil vse, da si pridobi nazaj ženino naklonjenost ter zaupanje. Vsaj tako kažejo dejanja – ženi se je zahvalil na družbenih omrežjih za novo priložnost – poleg je objavil skupno fotografijo. "Hvala, ljubezen moja, ker še naprej zaupaš tej čudoviti družini, hvala, ker si motor našega življenja. Ljubim te," je v torek na svojem računu na Instagramu zapisal argentinski nogometaš.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Toda Wanda Nara se ne da kar tako, na njegove objave se najprej ni odzvala, sam pa se je nato tudi odločil za drastično odločitev in prenehal slediti vsem osebam na Instagramu. Kako naj bi mu to pomagalo pri reševanju zakonske zveze, ve le sam, toda dejstvo je, da je edina oseba, ki ji še sledi, prav Wanda. Ali mu bo javno obžalovanje dejanja ter izkazovanje pozornosti pri tem pomagali, da znova osvoji ženino srce?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V tem času se je njegova za zdaj še žena posvetila predvsem otrokom, dva imata skupaj, tri pa ima Wanda z bivšim možem, nogometašem Maxi Lopezom – ki naj bi ga sama izdala – do ločitve je prišlo ravno zaradi zdajšnjega moža. Napreduje pa tudi njena kariera – povečala je promocijo svoje blagovne znamke, ki se ji je nedvomno izplačala – v zadnjih dneh se je prodaja znatno povečala. Poleg tega so se številčni začeli zanimati za njuno »žajfnico«, z javnim pranjem umazanega perila sta nedvomno veliko izgubila, toda pridobila znatno večjo število sledilcev na družbenih omrežjih.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

HALAcR7
20. 10. 2021 19.58
+1
Barcina šola,papak
Od Halerja ati
20. 10. 2021 20.43
+0
Sine zgleduj se po njemu ne pa da za Lukatom letaš joj joj
kapljač1
20. 10. 2021 17.27
+5
Očitno" babnca " zna z moškimi praznoglavci??? Vse kar mora znati je instinktivno slediti rojevanje otrok . Skupaj jih ima že 5. Groza ?
taft01
20. 10. 2021 21.00
+1
Ja ampak se je vedno dobra cesplja tudi po 5ih pamžih