Nogomet

Inter uspešno opravil z generalko za Borussio

Milano, 20. 10. 2019 12.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Milanski Inter našega vratarja Samirja Handanovića, je pred reprezentančno pavzo utrpel boleč poraz v derbiju Serie A proti Juventusu in tekmecem iz Torina prepustil vrh prvenstvene tabele. Črno-modre v sredo čaka zahteven preizkus v Ligi prvakov, ko bodo gostili Borussio iz Dortmunda in pod nujno iskali vse tri točke za ohranitev upanja po napredovanju. V generalki za tekmo LP so Milančani v Serie A gostovali pri Sassuolu in zmagali s 4:3.

Antonio Conte
Antonio Conte FOTO: AP
Inter je pred velikim derbijem proti Juventusu (1:2) v domačem prvenstvu deloval brezhibno, s samimi zmagami na svojem kontu in s prepričljivo igro v obrambi. Nato je serijski italijanski prvak iz Torina le odkril določene pomanjkljivosti v četi trenerja Antonia Conteja, ki so jih v taboru Interja skušali odpraviti med reprezentančnim odmorom. Gostovanje pri Sassuolu je bilo za črno-modre, ki jih čaka v sredo ključni dvoboj Lige prvakov proti Borussii iz Dortmunda, tekma po meri in dobra generalka pred velikim evropskim izzivom. Internazionale je dvoboj proti vselej neugodnim tekmecem iz Sassuolo odprl fantastično in že v prvem napadu povedel, ko se je z diagonalnim strelom izkazal Argentinec Lautaro Martinez. Domači so hitro izenačili, ko je bil v samostojni akciji in z diagonalnim strelom uspešen Domenico BerardiSamir Handanović je bil ob natančnem strelu občasnega italijanskega reprezentanta brez moči.

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku FOTO: AP
V finišu prvega polčasa je udaril belgijski napadalec Romelu Lukaku, ki je z dvema zadetkoma tehtnico spet povsem nagnil na stran Interja (1:3). Gostje so v nadaljevanju kontrolirali tok dogodkov na travniku, po drugem zadetku Argentinca Martineza dvajset minut pred koncem pa je bil zmagovalec že znan. Vsaj zdelo se je tako. A so gostje zaključek tekme odigrali neodgovorno, prejeli dva gola ter še nekajkrat "viseli", da prejmejo še senzacionalni gol za izenačenje. Na zadovoljstvo črno-modrih navijačev se to vendarle ni zgodilo in Milančani so le prišli do popolnega točkovnega izkupička.

Izid:
Sassuolo - Inter 3:4 (1:3)
Berardi 15., Đuričić 74.; Boga 81.; Martinez 2., 71., Lukaku 38., 45.


Liga prvakov
Liga prvakov FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mariomandzukic
20. 10. 2019 16.15
-6
Brozovic je najboljsi vezist Serie A...ceprav gre za velikana Inter,pa mislim da je Broz ze zdavnaj prerastu Serie A..neki se je pisal o Realu in Broz bi res bil pravo pojacanje..drgac pa lepa asistenca dans za prvi gol
Malo_sutra
20. 10. 2019 16.51
+3
Kaj ti pises? Le tekalno je sposoben drugega pa nima nic. Kot muha brez glave je.
CURVANORD Zanetti
20. 10. 2019 17.05
+5
Joj naj kupi Real vse doninatorje, bo super za Inter
CURVANORD Zanetti
20. 10. 2019 17.05
+5
mariomandzukic
20. 10. 2019 18.53
-3
4 gole je ze piknu Juventusu,nas Broz..fant ima vse..sut,pass igro,hitre reakcije,nogometno inteligencijo.,. Real bi dobil z Brozo zopet top vezno linijo
Exiip
20. 10. 2019 19.35
+2
Ha ha..brozovic...dj zbudi se....povprecen nogometas...ne pa najboljsi