Nogomet

Inter nadigral Bologno

Milan, 18. 09. 2021 21.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši milanskega Interja so vsaj začasno prevzeli vodstvo v italijanskem prvenstvu. V četrtem krogu so na domačem terenu nadigrali Bologno s 6:1 (3:0) in imajo na lestvici točko več od Rome, Milana in Napolija, ki jih tekme četrtega kroga še čakajo.

Inter je na San Siru vse opravil že v prvem delu, ko so za 3:0 zadeli Lautaro Martinez (6.), Milan Škriniar (30.) in Nicolo Barella (34.). Nadaljevala sta Matias Vecino (54.) in z dvema goloma še Edin Džeko (63., 68.). Tik pred koncem je častni gol za Bologno dosegel Arthur Theate (86.).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Točko manj od Interja ima tudi Fiorentina, ki je na prvem današnjem srečanju na gostovanju v Genovi slavila z 2:1 (0:0). Gostje so povedli v 60. minuti z golom Riccarda Saponare, v 89. minuti pa je Saponara lepo zaposlil Giacoma Bonaventure za 2:0. V osmi minuti sodnikovega podaljška je za domače iz prostega strela zadel Domenico Criscito in postavil končni izid.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Josip Iličić asistiral v zmagi Atalante

V večernem terminu je nastopila Salernitana s slovenskim vratarjem Vidom Belcem, ki pa je morala priznati premoč Atalanti iz Bergama z Josipom Iličićem. Atalanta je po zaslugi zadetka Kolumbijca Duvana Zapate slavila z 1:0 in osvojila vse tri točke, s katerimi se je na lestvici povzpela na sedmo mesto. Salernitana je tudi po štirih nastopih brez točke.

Statistika Josipa Iličića v zmagi Atalante proti Salernitani
Statistika Josipa Iličića v zmagi Atalante proti Salernitani FOTO: Sofascore.com

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

GO INTER
19. 09. 2021 09.08
+2
CURVANORD Zanetti
19. 09. 2021 19.56
Nisem imel casa gledat tekme, rezultat pa 💪