Nogomet

Inter napolnil mrežo Salernitane in si zagotovil lepo popotnico pred povratnim obračunom LP

Milano, 05. 03. 2022 08.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Interja so v 28. krogu italijanskega prvenstva doma s 5:0 (2:0) premagali zadnjeuvrščeno Salernitano in se s tem vrnili na prvo mesto prvenstvene razpredelnice. S tem so tudi prekinili niz štirih tekem brez zmage – zadnjič so tri točke vknjižili 22. januarja proti Venezii. Gre za lepo popotnico pred torkovim povratnim obračunom v Ligi prvakov, ko bodo gostovali v Liverpoolu in skušali nadoknaditi zaostanek dveh zadetkov s tekme v Milanu (0:2). Prenos obračuna boste lahko spremljali na Kanalu A in VOYO.

Inter-Salernitana
Inter-Salernitana FOTO: Sofascore.com

Interju v zadnjem času ni šlo vse po načrtih. Pred včerajšnjo prepričljivo zmago na domačem terenu so izgubili proti Milanu in Sassuolu, remizirali pa proti Napoliju in Genoi.

Drugače kot v preteklem obdobju ni imel Inter s Salernitano nikakršnih težav, in to predvsem po zaslugi dveh igralcev. Lautaro Martinez je dosegel tri gole, Edin Džeko pa dva, vpisal je tudi eno asistenco. Samir Handanović v vratih Interja ni imel veliko dela, njegov vratarski kolega Vid Belec pa je poraz svoje ekipe spremljal s klopi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

* Izidi, 28. krog:

– petek, 4. marec:

Inter – Salernitana            5:0 (2:0)

(Samir Handanović je za Inter branil vso tekmo; Vid Belec, vratar Salernitane, je tekmo spremljal z rezervne klopi.)

Lautaro Martinez
Lautaro Martinez FOTO: Sofascore.com

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

korotanca
05. 03. 2022 12.24
+1
Ste pa res strokovnjaki za populisticne naslove s tem se bolj smesite kot promovirate Salernitana( pa spostovanje do tega kluba ) je podobno LIVERPOOL bravo novinarju za naslov🤣🤣🤣🤣
Kaveljc
05. 03. 2022 08.32
+2
Nima šans proti Liverpoolu. Angleški klubi so ta trenutek najboljši v Evropi.