Nogomet

Inter po kazni zveze še dodatno kaznoval svojega branilca

Milano, 26. 06. 2020 11.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Inter si je v sredo privoščil velik spodrsljaj v italijanskem prvenstvu, kjer se mu naslov prvaka po odličnem uvodu v sezono vse bolj izmika. Črno-modri so doma remizirali s Sassuolom (3:3), potem ko so kar dvakrat zapravili vodstvo. Da je za četo Antonia Conteja vse skupaj še slabše, pa je z veliko neumnostjo poskrbel Milan Škriniar, ki bo moral počivati naslednje tri tekme.

Tik pred koncem srečanja, ko je Sassoulov rezervist Giangiacomo Magnani že poskrbel za končni rezultat, je drugi rumeni karton na tekmi zaradi nespametnega prekrška na sredini igrišča prejel branilec Interja Milan Škriniar. Slovaka je odločitev tako razburila, da je glavnemu sodniku Davideju Massi pred odhodom z igrišča namenil kar nekaj ostrih besed. 

S tem si je Škriniar prislužil kar tri tekme prepovedi, čeprav bi v običajnem primeru dveh rumenih kartonov moral počivati zgolj eno. Disciplinska komisija Serie A je Slovaku poleg tega naložila še deset tisočakov denarne kazni. Vodilni možje Interja se na odločitev niso pritožili. Ravno nasprotno. Svojega branilca so še dodatno finančno kaznovali, višino kazni pa niso razkrili, a je ta v skladu s klubskimi regulacijami, so zapisali na njihovi spletni strani.

Statistika Milana Škriniarja v aktualni sezoni Serie A
Statistika Milana Škriniarja v aktualni sezoni Serie A FOTO: Sofascore.com

Škriniar tako izpušča obračune proti Parmi, Brescii in Bologni, zaradi česar bo v zadnji vrsti pred našim Samirjem Handanovićem zazevala velika luknja. 25-letnik je v tej sezoni stalni član Interjeve začetne enajsterice in je do zdaj v prvenstvu izpustil zgolj eno srečanje zaradi izpolnjene kvote rumenih kartonov. 

Na Apeninskem polotoku sicer vse bolj jasno postaja, da bomo letos dobili novega starega zmagovalca. Juventus ima po remiju Interja in porazu Lazia v zadnjem krogu štiri točke naskoka pred drugimi Rimljani ter še štiri več pred tretjimi Nerazzurri. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RamzesII
26. 06. 2020 14.06
+3
Kolikokrat pa je tip kaznovan za isto stvar, vsi pristavijo svoj lonček.