Nogomet

Inter rešuje evropsko sezono v derbiju proti Realu

Milano, 24. 11. 2020 12.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred nogometaši milanskega Interja in madridskega Reala je medsebojni obračun v okviru 4. kroga skupinskega dela elitne Lige prvakov. Na kultnem San Siru bodo varovanci Antonija Conteja lovili nujno potrebno zmago, če želijo ostati v igri za napredovanje v izločilne boje. Sredino tekmo si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na Kanalu A in Voyo (20.40).

Po odigranih treh tekmah v skupini B še najbolje kaže Borussiji iz Mönchengladbacha, ki je pred novembrskim reprezentančnim premorom že presenetila oba favorita za napredovanje. Z ukrajinskim Šahtarjem si trenutno delita vrh omenjene skupine, a treba je poudariti, da so točkovne razlike med četverico zelo majhne.

Zelo pomemben obračun v skupini B Lige prvakov med milanskim Interjem in madridskim Realom si boste kot vedno lahko ogledali v neposrednem prenosu na Kanalu A in Voyo. V sredo od 20.40! Nikar ne zamudite!

Po drugi strani pa drži ugotovitev, da bo sredin obračun na legendarnem San Siru bržkone že usoden za Milančane, če "položijo orožje" pred zasedbo Zinedina Zidana. Tega se zaveda tudi trener Interja Antonio Conte. "Sami smo se spravili v sila neugoden položaj, tako da nam ne preostane nič drugega kot zmagati," je po zadnji prvenstveni zmagi nad Torinom (4:2) dejal Conte, ki verjame, da njegovo moštvo lahko nadigra v dozdajšnjem delu sezone neprepričljivi Real. "Imajo podobne vzpone in padce kot mi. To bo dvoboj dveh 'ranjenih levov' v Ligi prvakov, in tisti, ki bo osvojil tri točke, bo pred zadnjima dvema krogoma v veliki prednosti. A ne gre pozabiti tudi na preostala dva tekmeca, ki sta še enkrat več potrdila svojo kakovost. Tudi v dvoboju z nami," se kakovosti nasprotnikov v skupini zaveda temperamenti italijanski strokovnjak.

Romelu Lukaku bo eden glavnih adutov trenerja Interja Antonija Conteja na zelo pomembnem obračunu proti madridskemu Realu.
Romelu Lukaku bo eden glavnih adutov trenerja Interja Antonija Conteja na zelo pomembnem obračunu proti madridskemu Realu. FOTO: AP

Na zadnjem prvenstvenem obračunu proti Torinčanom se je kljub rezultatskemu zaostanku še sredi drugega polčasa (0:2) pokazal značaj modro-črnih. V le nekaj minutah sta Romelu Lukaku in Lautaro Martinez potrdila odlično formo pred zelo pomembnim obračunom v najelitnejšem klubskem tekmovanju na svetu. "Ne le midva z Lautarom (Martinezom, op. p.), tudi ostali soigralci so v zelo dobri formi. Imamo načrt, kako premagati uglednega tekmeca. Zavedamo se, da nas čaka izjemno zahtevna naloga, a drugega nam niti ne preostane, kot da skušamo vzeti skalp Realu. Če se bomo držali dogovorjenih pravil, se lahko nadejamo pozitivnemu izidu," pa pred zelo pomembno tekmo pravi belgijski reprezentančni napadalec. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ehjaehja
24. 11. 2020 14.11
+6
zdesetkan Real steber obrambe Ramos manjka,Benz poškodovan,Valverde poškodovan,če iztržimo točko v gosteh bom zelo zadovoljen:))
NESDSU
27. 11. 2020 13.40