Nogomet

Italijanski pokal: Juventus močnejši od Rome

Torino, 22. 01. 2020 21.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Juventus je v četrtfinalu italijanskega pokala porazil Romo (3:1). Med strelce črno-belih so se vpisali Cristiano Ronaldo, Rodrigo Bentancur in Leonardo Bonucci ter tako popeljali staro damo v polfinale tekmovanja.

Torinčani, vodilno moštvo italijanskega prvenstva, so si v četrtfinalu italijanskega pokala zagotovili zmago nad Rimljani.

Mrežo Rome je načel Cristiano Ronaldo.
Mrežo Rome je načel Cristiano Ronaldo. FOTO: AP

Mrežo gostov iz italijanske prestolnice je v 26. minuti načel portugalski nogometni virtuoz Cristiano Ronaldo, ki se je sam prebil skozi gostujočo obrambo in poslal žogo proti oddaljeni vratnici. Dvanajst minut kasneje se je mreža Rome zatresla še drugič. Rodrigo Bentancur je na robu kazenskega prostora lepo sprejel podajo in se prebil skozi kopico Rominih branilcev, kljub gneči pa našel prostor za strel, žoga se je od leve vratnice odbila v mrežo. Juventus je v slačilnico odšel s prednostjo treh zadetkov, z glavo je v sodnikovem podaljšku prvega polčasa zadel Leonardo Bonucci.

TEKMA

V drugem polčasu je Roma le uspela priti do zadetka, po 'avtogolu' nesrečnega Gianluigija Buffona. Močan strel Nikole Kalinića se je od prečke odbil navzven, tam ga je s teleson prestregel padajoči Buffon in žoga se je odbila v mrežo. Rimlajnom preobrat v drugem delu ni uspel in napredovanja so se veselili Torinčani (3:1). 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dany75
23. 01. 2020 11.40
+4
Pol bo Barca letos tudi Napoli razbila na prafktore... pricakujem vsaj tri golr razlike v korist Barce... ker Napoli je res letos katastrofalen.... Roma pa tudi ni dalec vstran....
Trend01
23. 01. 2020 14.54
+0
Napoli je tik pred razpadom. Me zanima kako misli Laurentis zadržati igralce kova Koulibaly, Fabián Ruiz, Insigne, tudi Milik in podobni. Ne pozabimo, da je med sezono nagnal Ancelottija in najel Gattusa!
cripstoned
23. 01. 2020 15.03
+1
ko ti uefa in var priskrbijo osminofinala in nato se najlazjega nasprotnika pri zrebu potem ves da barca pac mora priti do cetrtfinala...ampak tam je potem vse drugace...tam jih ze vrsto let razbijajo nasprotniki kot kante...
WestCoast
23. 01. 2020 09.48
-1
Uuuu hudoooo. Romo letos zmagat pa res ni nevem kaj. Ekipa je oslabljena proti prejsnjim letom...