Nogomet

Iz Francije v Maribor: slovenska okrepitev za vijoličaste

Maribor, 30. 06. 2020 16.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo nogometnega kluba Maribor je v svoje vrste pripeljalo 23-letnega Jana Repasa, ki je nazadnje nosil dres francoskega Caena. Mladenič je z vijoličastimi podpisal pogodbo do leta 2023.

Znova bosta soigralca: Mitja Viler in Jan Repas.
Znova bosta soigralca: Mitja Viler in Jan Repas. FOTO: Damjan Žibert

Kot so zapisali na klubski spletni strani je Jan Repas tretja okrepitev Maribora za novo sezono. Za Caen je odigral 32 tekem, pred odhodom v Francijo je igral za Domžale. "Redko se zgodi, da 23-letni nogometaš prinaša izkušnje z igranjem v evropskih pokalnih dvobojih, v članski reprezentanci in iz ‘top 5’ lige v Evropi, ob tem pa se je že tudi seznanil z osvajanjem trofej. Jan združuje značilnosti, ki imajo veliko veljavo v Mariboru. Predvsem pa je pokazal veliko željo po prihodu, saj se je ob prekinitvi pogodbe z Caenom odrekel precejšnjemu delu zaslužka,” je dejal športni direktorkluba  Oliver Bogatinov.

“Tukaj sem odigral zadnjo prvenstveno tekmo v slovenski ligi, zdaj pa prav Ljudski vrt postaja moj novi dom. Zame je to najbolj emocionalen stadion v Sloveniji, tako da sem izredno vesel. Ko sem bil na nasprotni strani, je bila tukaj vedno posebna kulisa in se je občutilo, kako navijači dihajo s svojim moštvom. Ko sem dobil klic iz Maribora, nisem okleval. Vsi vemo, kaj pomeni Maribor v Sloveniji in tudi v Evropi, zato odločitev ni bila težka,”  pa je dejal Repas.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Žnjj07
30. 06. 2020 18.31
+9
Dobrodosel Jan!
pomlad14
30. 06. 2020 16.43
-2
Hitro so se spomnili.