0°C

Izpisnico dobili še trije, kmalu naj bi jo tudi Marin

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
J.K. /STA /
KOMENTARJI
2
Slovenskega nogometnega prvoligaša Olimpijo zapuščajo tudi Ivan Močinić, Dražen Bagarić in Haris Kadrić, je na svoji spletni strani potrdil ljubljanski klub. Kadrić bo kariero nadaljeval pri Aluminiju, medtem ko rešitev iščejo tudi za pogodbo Luka Marina, ki več ne sodeluje na treningih članske ekipe, so dodali.

Predsednik kluba Milan Mandarić (na fotografiji) je po povratku iz Združenih držav Amerike potegnil že nekaj odmevnih kadrovskih potez.
Predsednik kluba Milan Mandarić (na fotografiji) je po povratku iz Združenih držav Amerike potegnil že nekaj odmevnih kadrovskih potez.FOTO: Damjan Žibert

"Hvala in srečno!" so Ivanu Močiniću, Draženu Bagarićuin Harisu Kadrićuv slovo zapisali pri Olimpiji. Kadrić je bil član zeleno-belih, ki v spomladanski del sezone po številnih igralskih odhodih vstopajo z novim trenerjem, Goranom Stankovićem, od junija 2018.

Na začetku sezone 2020/21 ga je Olimpija posodila kranjskemu Triglavu, na 24 tekmah pa je robustni napadalec dosegel tri gole in vknjižil še eno podajo za ljubljanskega prvoligaša. S Kidričani je podpisal dveletno pogodbo, potem ko se je sporazumno razšel z Ljubljančani, pri katerih bi moral ostati do poletja. 20-letni napadalec, rojen v Velenju, je svojo nogometno pot pričel v domačem Rudarju in jo nadaljeval v mladinskih selekcijah ljubljanskega Brava, od koder ga je pot vodila k Olimpiji. Ta ga je kasneje posodila velenjskemu Rudarju in nazadnje Triglavu.

Hitro slovo Bagarića, še hitreje pa je Ljubljani v slovo pomahal Močinić
"V prvi vrsti je pri odločitvi pretehtala želja po igranju in dokazovanju na najvišji ravni. V Aluminiju si bom prizadeval, da dosežem tako svoje osebne kot klubske cilje, klubu želim pomagati z goli, podajami, dobrimi igrami,"je ob podpisu pogodbe dejal Kadrić.

Ljubljančani so se za sodelovanje zahvalili tudi Ivanu Močinićuin Draženu Bagariću, ki se v prestolnici nista zadržala niti pol leta, še posebej kratka je bila "avantura" Močinića, ki je zeleno-bele okrepil novembra. Na Luko Marinapri Olimpiji prav tako ne računajo, treningov članskega moštva se do nadaljnjega ne udeležuje več.

"Ivan Močinić je v zmajevo gnezdo prišel novembra lani in zabeležil šest nastopov v Prvi ligi Telekom Slovenije. Dražen Bagarić se je zeleno-belim pridružil pred začetkom letošnje sezone. Za Olimpijo je zaigral 8-krat. Na izhodnih vratih iz kluba je tudi Luka Marin, ki ne trenira več z ekipo. Vsem se zahvaljujemo in želimo uspešno nadaljevanje nogometne poti,"so še zapisali "zmaji".

Koronavirus pasica november